Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vreme konec oktobra v Tuniziji

Vreme konec oktobra v Tuniziji

Zdravo!

Zanima me kakšno je ponavadi vreme konec oktobra v Tuniziji (temperature predvsem). Je smiselno it v tem času tja na počitnice? Je mogoče kdo od vas že bil v tem času?

Hvala!

To je pa vprašanje, kot da se norčuješ iz tega foruma.
Dve, tri vrstice nižje teče povsem enaka tema, če je že tako težko poguglat in na tisoč in eni strani pogledat kakšno je (bilo) vreme – halooooooooo!!!!

duhovitost pa taka markec a ne??
ful pomagas na teh forumih ni kej…

se eno pepelko in lahko noc
lp

Ajci vreme je še čist ok oktobra!!

Jest sm bla konec septembra pa je pripekalo ko u Sahari, tako da samo pot pod noge!!!

Konec tedna putujem v Tunizijo in spremljam razne napovedi vremena po internetu. Sem čisto zmeden kajti napovedi se veliko razlikujejo.Ena napoved za soboto je 36 stopinj in sončno, druga pa 24 stopinj in dež.Prosim, če ima kdo kakšen link za zanesljivo napoved vremena.

http://www.wunderground.com/

Zanima me ali se da kopat konec oktobra na djerbi. Je voda še OK za kopat. Sem slišala, da tudi rado piha. Kako je s tem?

Na Djerbi vsaj po mojih izkušnjah vedno rado piha. Je pa razlika ali je 35 stopinj v senci ali pa 25, kolikor so napovedi za ta čas.V soboto in nedeljo celo možnost dežja…Če si si pogledala kar ti je napisal MarkoP(link).Voda je vsaj lani,ko je bilo toplejše kot letos bila primerna za kopanje,okoli 22 stopinj.A je bil zrak blizu 30 stopinj.LP!

Ko smo mi šli, je bila še najbližje dejanskemu stanju napoved na strani od TV5. Je sicer v francoščini, ampak saj slika dovolj pove. Začne s četrtkom 12.10. in je za pet dni. Po tem, kar vidim, bo najlepše na Djerbi, bolj proti severu Tunizije bi znal biti tudi dež.

LP

V četrtek sem prispel iz Djerbe, voda 25, zrak od 25 do 30 čez dan, najhladnejše jutro je bilo 19 stopinj.Veter je bil pa velikokrat kar zoperen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close