Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vrednost hiše

vrednost hiše

Koliko mislite da je vredna (ste pripravljeni dati) hiša narejeno do 3. podaljšane gradbene faze (vgrajena okna in vrata, narejena fasada, notri pa je potrebno še vse izdelati). Hiša je velikosti 160 m2 na parceli 450 m2 (okolica Lj), parcela je ravna v naselju hiš. Jaz bi zanjo dal cca 200 k€.

Jaz osebno ne več kot 170.000 eur(v reali pa ne več kot 150.000 eur). Je le okolica Ljubljane in samo 3PF. Za notri vlit je še vsaj 100.000 eur.

Glede na to, da je okolica Lj bi midva dala max 180 k€, če bi bila parcela večja – vsaj 600 m2 pa max 200 k€.

Okolica, kje ?   Litija ali Vizmarje ?  To je razlika

Domžale

Odgovor na objavo uporabnika
Amebba, 15.07.2021 ob 12:36

Okolica, kje ?   Litija ali Vizmarje ?  To je razlika

Mal si razjasni kaj je okolica Ljubljane. Litija to sigurno ni!

Nikakor več kot 80.000€, ker je hiša že oblikovana po tujih željah in ne po mojih. Parcela ni velika. Do službe v Ljubljani porabiš vsaj 30min sredi noči na prazni cesti in skoraj uro v jutranjih in popoldanskih konicah.

hiša411, 15.07.2021 ob 12:44

Domžale

odvisno spet “kje” v domžalah – Rodica in Vir, pa parcele ob Kamniški Bistrici – tudi 220.000 EUR za tako kvadraturo in v tej GF; ker je zagotovljen mir, kulturno bivanje, . Ostalo, bližje centru ne,pa cena 50-70.000 EUR nižja za to, kar avtor našteva. Ker je tudi struktura prebivalstva drugačna.

Ne razumem, zakaj te zanima, koliko je nek neznanec pripravljen plačati za nekaj, česar niti videl ni?

Važno je samo in edino, koliko je neka stvar vredna tebi. In če si tega ne znaš razjasniti, potem pa bog pomagaj.

Ceno določa lokacija dosti bolj kot pa sama hiša. Vrednosti pa radi ljudje mečejo ven neke nizke. Ker seveda ne kupujejo tam kjer ti. Ker ne rabijo. Samo sanjajo. Če želiš na točno določeni lokacijo točno določeno nepremičnino jo pač plačaš, ker če jo ne boš jo bodo ostali. Lahko se tukaj norca delajo in smejijo, ampak proda se pa še vedno skoraj vse in to zelo hitro. S tem da pol ljudi živi v mansardah ali pa so postavili na podedovani zemlji hišo in se jim sanja ne da ni fora v hiši ampak v ceni parcele na lokacijah.

Tisti, ki pa sanja o hiši v okolici ljubljane za 80k pa dam roko stran da živi pri mamici :). Še parcele ne dobiš za tak denar.

ne več kot 80, 15.07.2021 ob 17:52

Nikakor več kot 80.000€, ker je hiša že oblikovana po tujih željah in ne po mojih. Parcela ni velika. Do službe v Ljubljani porabiš vsaj 30min sredi noči na prazni cesti in skoraj uro v jutranjih in popoldanskih konicah.

Ja ta je pa dobra, potem vse rabljene hiše za 300.000 bom jaz dajal ponudbe 150.000 ker je že oblikovano po drugem stilu. Če ti ni všeč išči dalje. Cena se določa malo drugače.

Je pa malo drugače kje ob vodi, reki kjer tudi podrtijo brez zemlje prodajaš za 100.000 eur

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close