Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style vraščene dlake

vraščene dlake

Pozdravljeni,

zanima me, če mi lahko svetujete kak domač peeling za noge. Imam probleme z vraščenimi dlakami po depiliranju. Še preden daka pride na plano ali nekako pod kožo se mi tam pojavi rdeča pika s črno piko na sredini.

Mi lahko opišete pravilen postopek pred in po depiliranju? Ali obstajajo kakšne ščetke, krtačke za peeling po nogah? Drgnjenje z brisačo pri meni ne deluje.

Hvala.

Kako se depilirate?
Morda bi tudi tukaj morale kaj spremeniti, da bi to zmanjšale!
Če je tako hudo si raje kupite dober peeling in ga delajte vsakodnevno na teh delih, kadar je koža rdeča pa si na to mesto nanesite še bepanten plus!
Poskusive 1 mesec, pa bove videle če pomaga!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Kako se depiliram? Z običajnim tuš pilingom zdrgnem noge, posušim do suhega in čez nekaj časa, ko se koža pomiri nato z depilatorjem depiliram. Še vsaj dva, tri dni po depiliranju sem si noge drgnila z brisačo in neko grobo gobico, ki sem jo našla doma – popolnoma čista, da ne bo pomote 🙂

Pred leti sem že obupala nad depilacijo, ker se mi je naredilo isto. 70% dlak se mi vraste. Oziroma se naredi rdeča pikica, ko začne dlaka pod kožo rasti. Potem se malo vraste, ko je še krajša od milimetra. Plupiti bi si morala verjetno kar več kot le povrhnjico, da bi to rešila s pilingom.

Mi lahko svetujete kakšen dober pilinga, ki ga lahko delam vsakodnevno, ali je prepovedano izpostavljanje znamk? Joj, en mesec naj si puščam sedaj vse to rasti? 🙂 uffa

hvala za nasvete 🙂

Morda pa vam nobena vrsta puljenja ne paše, pa boste prešla na britje, ali trajno odstranitev z laserjem!
Pri nas svetujemo in prodajamo Matisov shower peeling, ki ga same stranke pohvalijo!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Aha, hvala za informacije.

Kar se tiče tega laserskega odstranjevanja sem slišala, da pri kvalitetnih laserjih ni potrebnih več kot 3xna ponovitev. Mi lahko morda poveste koliko približno bi stalo lasersko odstranjevanje po nogah, bikini predelu in pod pazduhama? Hvala.

V to dvomim, saj dlake rastejo v fazah in že zato je potrebno , da se vrnete zadostikrat, da bi uničili vse!
Cena pazduh je 90€
noge( bikini vklučen) 300€!

LP!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close