vraščene dlake
Pozdravljeni,
Kot vidim, imajo mnogo žensk probleme z odstranjevanjem nezaželenih dlak. Najprej z metodo, potem pa še z neno posledico. Tudi sama sem med njimi. Dolga leta sem se brila. Zdaj pa že 2 leti hodi h kozmetičarki na vosek. Noge imam kar v redu. Problem pa je vraščanje dlak na bikiniju. Tega se ne morem nikakor znebiti. Poizkusila sem že marsikaj. Redno si tudi drgnem s posebno rokavico ta predel, pa nič. In zdaj imam tam še temnejše lise.
Pomagajte prosim. Kaj mislite…naj grem spet nazaj na britje? Takrat tega problema ni bilo, sem sicer mogla to pač početi skoraj vsak dan. Naj povem, da niti po depilaciji z voskom ta predel ni dolgo gladek. Vsega skupaj mogoče 3 dni.
Kaj naj naredim? Kakršenkoli nasvet mi bo polepšal dan….upam pa, da ne samo enega.
lp
nika
Pri nekaterih se dlake vraščajo pri depilaciji, pri drugih pa z britjem.
Pri nas take težave rešujemo s Thalgo preparati (Biodepyl gel, koncentrat in fluid), ki pomagajo pri občutljivi koži, pri vraščenih dlakah, zavirajo rast in preprečujejo vnetja. Pojavijo se primeri, pri katerih pa to ne deluje. Takrat pa priporočamo, da se začnejo ponovno briti, saj njihova koža očitno ni dovzetna za tak način odstranjevanja dlak.
Upam, da ti bo pomagalo. Takojšnjega vidnega rezultata še ne bo, zato moraš biti vztrajna.
Forum je zaprt za komentiranje.