vraščane dlak
hojla
končno sem zbrala pogum in sem si začela dlake pulit, no vsaj od kolen navzdol ostalo me še preveč boli, ni in to sem naredila kake 2x pa se mi dlake zelo vraščajo. Namesto, da bi bil ene 14 dni mir, so pa vidne te dlačice, ki so dolge vsaj pol cm kar pod kožo, pol pa jih spraskam ven in populim,
Ampak je prav blesavo, ker ne morem populit vseh na enkrat
no ali se bo s tem vraščanem nehalo?
joj jaz mam pa po pilingu še lepšo barvo…sam je pa res da sem ko ciganka in da s ene vid razlike…drugač pa tko zdej do jeseni si ne delaj pilinga potem pa rokavičke gor pa delat piling do naslednjega poletja pa pridno si depilirat noge BREZ BRITJA VMES samo depilacija in naslednje poletje ne bo vraščenih dlak in lepa barva, ker ne bo poroženele kože zaradi pilinga in tudi bolj obstoječa bo…pa seveda pazit, da je depilacija pravilna…
noben poseben piling…lahko si kupiš samo rokavičko potem pilinga niti ne rabiš…jaz imam dve rokavički in ko se tuširam si dam milo gor in drgnem po telesu kot bi samo z roko brez rokavičk…pa nimam sisalove, ampak neko iz mullerja, ki je bolj nežna…piling si lahko narediš tudi sama…
depilator more bit postavljen pravokotno na nogo in od spodaj navzgor…pa ne prehitro vlečt
Forum je zaprt za komentiranje.