vračilo rezervacij – vzajemna
hay
še dobro da sem pogledala na ta forum-odprta tema vračilo rezervacij,pa sem dobila tudi jaz že davno, samo da si takrat ko sem dobila pošto na dom sploh nisem prebrala,za kaj se gre,še dobro da sem pogledala na forum.vav to pa je denar,šele zdaj sem si prebrala in tudi videla vsoto denarja.to je nemogoče.
a zdaj moram ta obrazec samo podpisati in ga vrniti nazaj na vzajemno(obrazec 1 in obrazec 2),da ne bom slučajno kaj zasrala-pa še dobro da je cajt do 5 junija
čao
Stvar je sledeča:
do izplačil so upravičeni le tisti, ki so sklenili zavarovanje z Vzajemno med januarjem 2000 in septembrom 2005. Takrat je bil v veljavi zakon, ki ne velja več in se tisti delež preveč vplačane premija mora vrniti.
Torej, tisti, ki ste plačevali Vzajemni že pred januarjem 2000 ne dobite nič, prav tako tisti ki plačujete od septembra 2005 dalje.
Delež vračila je proporcionalen s časovnim obdobjem plačevanja. Vračali pa bodo med 7 in 800 evri. Srečni tisti…
pozdrav, Sonja
Tudi jaz sem dobila včeraj. Vrnili mi bodo skoraj 500 €. Lep denar. Sem pa podpisala pogodbo pri njih leta 2001.
Na prvi obrazec bom anredila dve poševni črti in napisala ne želim zavarovanja, obrazec dva bom spolnila. Vse skupaj bom skopirala in original poslala njim nazaj.
Potem pa čakam samo še denarček. Tudi sama nisem dajala neke pozornosti temu, ker sem že več kot leto dni pri Triglavu in sem bila prepričana, da ne dobim nič:):)
Juhu denarci bojo
Urš
V omenjenem časovnem intervalu je Vzajemna zaračunala nek odstotek, ki so (smo) ga zavarovanci plačevali, in je bil namenjen tem starostnim rezervacijam. Tisti, ki so zavarovanje sklenili prej tega niso plačevali, prav tako ne tisti po l. 2005 (čas veljave zakona). Gre za majhen delež, ki je bil izračunan nekje v ozadju, s posebnimi kalkulacijami,…
Sedaj pa mora Vzajemna ta denar vrniti. Tako smo zavarovanci na nek način nevede varčevali…
Tisti, ki denarja ne bodo dobili, tudi niso plačevali teh premij.
Forum je zaprt za komentiranje.