Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje

vprašanje

V Adamovi obleki?

Bibitka, pa ne da si brez krmarja, ki bi usmerjal tvojo ladjico? Kar sama upravljaš čolniček?
Sicer bi ti lahko Matej34 pokazal, kako se za krmo prime in prestavlja brzine, da te dolj k Hrvatom ne zaneso tokovi![/quote]

matjazko, ti ga pa pihaš danes 🙂 … je samo čolniček na čisto navadna vesla 🙂

V Adamovi obleki?

Bibitka, pa ne da si brez krmarja, ki bi usmerjal tvojo ladjico? Kar sama upravljaš čolniček?
Sicer bi ti lahko Matej34 pokazal, kako se za krmo prime in prestavlja brzine, da te dolj k Hrvatom ne zaneso tokovi![/quote]

matjazko, ti ga pa pihaš danes 🙂 … je samo čolniček na čisto navadna vesla :)[/quote]

Heheh, pa on ima veslo s sabo, vendar drži, da se čolniček ne bi premikal naprej, ampak bi se kvečjemu zagugal. Menda te ne daje morska bolezen? :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hahaha……..jaz sem ženska, pa se mi je zgodilo, da je sredi ljubljane ena ženska joške kazala..no sej potem jo je prišel en pokriti. Jah nič, stran sem se obrnila.
Se mi je pa že zgodilo, da so moški sred belega dne svojega lulčka kazali, ampak takrat grem jaz stran in upam, da se mi ne bo kaj zgodilo, oziroma že pripravlam telefon da policijo pokličem.
Svet je čudn, posebi pa starejši moški.

@aknalb
Svet je čudn, posebi pa starejši moški.

Koliko so pa stari ti “vsi starejši moški?” Se ti zdi, da bi morali doma Mariota gledat, poslušat Golico in čuvat vnuke, pa še ženi na glas kaj razlagat, med tem, ko jim kuha prežganko, ker je tako in tako napol stara in gluha – skoraj? 🙂

Priznam, da še nisem opazila nobenega z bingljajočim lulčkom na Čopovi. Sem pa videla kar nekaj urejenih, dobrih tipov, izobraženih in s širokim obzorjem, verjetno po tvoje “ta starih” .

Vem da se za Savo najdejo nudisti, zato se mi dogodek ne zdi neverjeten.

Včasih sem živela v savskem naselju in se mi je to pogosto dogajalo. Prav sredi belega dne, se je pa zgodilo ob Žalah. Saj nisem bila edina, ki je to videla.
Trenutno sem imela v mislih starejše moške, ki so stari 60let in več. Taki, ki so samski so res čudni in preverzni in si domišljajo neke mlade ženske, fuj fuj. Jaz imam slabe izkušnje s takimi in se jih izogibam.
Aja, ne vem po čem lahko sklepaš, da je nek tip izobražen, če ga samo vidiš? Če ima kravato, še ne pomeni, da je izobražen.

Meni se zdi dosti bolj čudno to, da sem že dvakrat videla tipa, ki se je samozadovoljeval in se niti skriti ni skušal, sredi odprtega terena in buljil vame. Sem šla mimo in mu rekla dober dan.
Pa dosti bolj čudni so mi tipi, sicer oblečeni, ki pridejo do tebe, ko greš recimo po cesti in te prosijo, da jih gledaš pri samozadovoljevanju ali pa celo taki, ki te prosijo za seks.
Te stvari so veliko bolj čudne kot pa to, če bi srečala kakšnega nagega mladca 🙂
Sem pa opazila, da se moški v telovadnicah zelo radi postavljajo povsem goli, čeprav so garderobe, se preoblačijo kar pred garderobami, samo škoda je, da ta čedni gredo v garderobo, tisti manj zanimivi se pa slačijo vsem ženskam na očeh :).

Kaj zdaj?
Imam feeling, da ti je zdaj žal, da je nisi naskočil? Pa te je reva presenetila 🙂

to govoriš v matejevem imenu? 🙂

če bi on imel veslo s sabo, potem ziher ne bi bil tako presenečen, ko mu je ona nagica skočila skoraj v naročje:)

kakšna morska bolezen, imam rada da se gunga in valovčke tudi 🙂

to govoriš v matejevem imenu? 🙂

če bi on imel veslo s sabo, potem ziher ne bi bil tako presenečen, ko mu je ona nagica skočila skoraj v naročje:)

kakšna morska bolezen, imam rada da se gunga in valovčke tudi :)[/quote]

Mogoče ga je razožorila s pogledom!

A valovčke imaš rada? Se je fajn guncat, a ne? haha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close