vprašanje
Prosil bi za vaše komentarje. Včeraj sem šel teči ob reki savi, v enem trenutku je pred mano stopila gola ženska, katera se je ob reki sončila in je šla v parkiran avto nekaj iskat. V tistem trenutku sem bil tok presenečen, saj nisem mogel verjeti. Zanima me kako bi vi odreagirali in če imate mogoče podobne izkušnje.
To je pa zares bila huda zadrega. 😉
Za drugič, če se vam kaj takega (ne)prijetnega zgodi ;), poskusite mirno teči naprej, kot da niste nič videli. Morda si še sramežljivo zatisnete oči z rokami. Pazite le, da se med tekom ne spotaknete.
Lahko poskusite skozi stisnjeno grlo zjecljati vsaj — »… ‘dan!«. Če ste se morebiti že malo ovedli po prvem šoku, lahko pripomnite nekaj v tem slogu: »O, kakšno prijetno ali lepo presenečenje in lep pogled ali »Gospa/gospodična, polepšali ste mi dan!« ali »Kaj je lepše od tega, kar se nam razkriva!« Če je mladenka ali dama lepo vzgojena, se vam bo gotovo nasmehnila, morda malce zaradi vaše pohvale tudi zaredela in se vam prijazno zahvalila za kompliment.
Če od zgornjega še ni nič primernega, lahko mirno preusmerite pogovor v nevtralne vode:
»Gospa, kakšne znamke je vaš avto?« ali kavalirsko »Vam lahko pomagam nesti to, kar ste prišli vzeti iz avta?«.
Če imate morebiti kakšne slikarske talente, drugič vzemite s seboj skicirko in svinčnik, zapomnite si kraj, kjer ste bili presenečeni in se pustite še enkrat »presenetiti«. Ob tem jo povprašajte, če bi vam pozirala za risanje ženskega akta … To lahko mirno povprašate, četudi nimate pojma o risanju! 😉
Toliko za zdaj, najbrž se bo še kdo oglasil.
Aha, še to: Ali mi lahko prišepnete, prosim, kam natanko ob Savi ste šli teči? ;)))
.
Mah, sam ne vem! Najbrž sem res preveč zakompliciral! 🙂
Morda res ni nič kaj takega v maju srečati ob Savi kakšne nagice. Kaj pa vem!?
Morda je pa šlo za kakšna vodna božanstva in duhove ali nimfe kot so Sirene, Ondine, Najade ali slovanske Rusalke. Pravijo, da kamor je stopila Rusalkina noga, je bila trava gostejša. 😉
Vse so nekakšne Femme fatale, ki moškega nagjivo zmedejo in mu zmešajo glavo. :)))
si misliš, da mu v odgovor pove, da je sama mojstrica plavanja :))
pol bi ta matej34 šele bil presenečen; ne sam da ne bi mogel verjeti, še ust ne bi mogel zapreti :))[/quote]
Jaz ob Dravi, ki mi je domač teren, razen kuščarjev, ki se hodijo sončit na razbeljene prodnate kamne, nisem opazil še ničesar drugega, da bi kakšna stvarca nepričakovano skočila iz grma. Menda se presrašijo moje velike ribiške palice!?
si misliš, da mu v odgovor pove, da je sama mojstrica plavanja :))
pol bi ta matej34 šele bil presenečen; ne sam da ne bi mogel verjeti, še ust ne bi mogel zapreti :))[/quote]
Jaz ob Dravi, ki mi je domač teren, razen kuščarjev, ki se hodijo sončit na razbeljene prodnate kamne, nisem opazil še ničesar drugega, da bi kakšna stvarca nepričakovano skočila iz grma. Menda se presrašijo moje velike ribiške palice!?[/quote]
ja, Drava ni Sava to bi že lahko vedel 🙂
pridi kdaj k nam za Savo pa boš mogoče doživel kaj takega kot matej 🙂
ribiško palco pa kar doma pusti, da ne boš po nepotrebnem strašil okrog 🙂
ja no matej34, te je gospa pač presenetila. do danes bi pa lahko presenečenje že malce uplahnilo, a?! :))) zdaj veš, kaj se ti lahko zgodi na isti trasi, pa še MyD ti je dal nekaj izvirnih iztočnic za pogovor (če te seveda zanima). :)))
ps; MyD ni nič fuknjen, prav simpatično je tole napisal. moj poklon. 🙂
V primeru, da je gospa bila vredna greha, bi jaz mirno ali presenečeno, kolikor sem dolg in širok in s čim večjim truščem, padel v »nezavest« in ji dovolil, da mi, kot (od)rešiteljica ali reševalka iz Baywotcha, čimprej začne dajati umetno dihanje (magari usta na usta). Poprej bi malo škilil skozi trepalnice, če morda zamišljeno ali nezainteresirano ne odhaja stran, proti avtu.
V tem primeru bi »nemočno« zastokal in se začel dušiti ter z zadnjimi močmi dodatno skušal pritegniti njeno pozornost. ;)))
ne nisem bila jaz, nič skrbet 🙂
jaz sem tebe samo povzela, in matjazkotu dala nasvet, da naj pride raje za Savo, pa bo lahko kaj takega doživel kot si ti 🙂
že zelo dolgo nazaj sem se včasih sončila in plavala v Savi, zdaj se pa samo še s čolničkom vozim:) in ja na čolničku gor in dol po Savi, se pa tudi sončim 🙂
bi znalo bit, da v evini. :)[/quote]
He, he… dober point!
SIcer pa komot verjamem da je čisto res. Za Savo se sonči in uživa v naravi veliko ljudi – nekateri tudi morajo vmes po kaj v avto – in nekateri ne komplicirajo okrog obleke…
Samo – čemu pa takšno hudo presenečenje? Saj verjetno je bil čisto prijeten pogled.
Če ti je bilo všeč… pojdi še kdaj. Če ne… pa teci malo više, bližje cesti in bolj stran od vode in ti sigurno ne bodo nagice skakale na pot.
Forum je zaprt za komentiranje.