vprašanje
Zaposlena sem v vrtcu, kot pomočnica vzgojiteljice. V decembru 2008 bom dopolnila delovno dobo dveh let, s tem da sem v tem zavodu, kjer sem zaposlena, opravila tudi pripravništvo ( 9 mesecev ) in kot absolventka delala 10 mesecev. V šolskem letu 2008/2008 bodo v zavodu rabili 5 novih delavk. Dve, največ štiri bodo prišle iz šole, zaradi zmanjšanja oddelkov, vsaj eno mesto pa bo prosto za ostale. Zaposlena sem za določen čas, do 31.8.08, z razlogom nadomeščanja delavke. Problem je, da že več kot eno leto ne vem koga nadomeščam, saj je delavka, ki naj bi jo nadomeščala zaposlena na drugem delavnem mestu. Ampak ker mi v pogodbi piše da nadomeščam, to pomeni da zame ne velja da me morajo po 2 letih podaljševanja zaposliti za nedoločen čas. Vsaj tako sem sama razumela, ko sem “študirala” zakone. Ko sem vprašala, kakšne možnosti imam za naprej, so mi rekli, naj iščem drugo službo, ker me ne morejo zaposliti za nedoločen čas, saj občina tega ne pusti. Ampak glede na prej povedano, to ni pravi vzrok. Vem da v tem zavodu marsikomu ne pašem, ker sem premlada in nimam pojma,…, imam pa ogromno podporo pri starših, kar menim, je potrditev, da delam tako kot je prav. Da preidem k bistvu: Ali sploh imam kakšno pravico za nadaljno zaposlitev v tem zavodu, glede na to, da sem tu zaposlena že skoraj 3 leta ( upoštevam tudi pripravništvo )? Ali lahko namesto mene vzamejo v delovno razmerje nekoga, ki v tem zavodu še ni nikoli delal? Oziroma, rada bi vedela, kakšne pravice sploh imam oz. ali sploh imam kakšne. Službo bi rada obdržala, ker mi je všeč, otroci me obožujejo, s sodelavko sva odličen tim, skratka ne vidim vzroka zakaj bi zaposlili nekoga drugega.
Že vnaprej hvala za odgovore!
Forum je zaprt za komentiranje.