Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje

vprašanje

mene pa zanima če se še zenske in moski spolno samozadovoljujejo pri 50 letih,ali je ze konec samozadovjevanja
lp

Zakaj pa ne, če ti paše, ti sam uživaj.
Lep dan,

žal še nism pr 50 ih zato me pa zanimajo vaše izkušnje

Nekateri,ki so v formi pri 50 ih in več in ki imajo veliko keša,sexajo s mlajšimi ,tisti,ki pa so normalni ali reveži, pa so zadovoljni z malim,tudi na način ročne obdelave.V sili hudič še muhe žre.

Ti si pa prva, ki je napisala “ŽAL še nism pr 50…”

Živjo!

Vzhodnjaki samozadovoljevanju pravijo samonegovanje in ga jemljejo kot pomemben sestavni del spolnosti, ne samo v mladih letih, ko imamo ljudje ogromno spolne energije, ampak skozi celo življenje.

Zastopajo stališče, da je spolno energijo treba negovati in jo ohranjati živo. Tako samonegovanje ni samo zasilni izhod, kadar človek nima možnosti, da bi se ljubil s partnerjem, ki se ga opravi nekje na skrivnem in na hitro – tako delamo mi zahodnjaki. Vzhod pa samonegovanje ceni, to je lahko tudi sestavni del spolnega odnosa, da o spoznavanju svojega telesa sploh ne govorimo.

nism mislila glede let, glede izkušenj pri teh letih,pa sej kokr berem jih tudi ostali nimajo kaj dost ali pa je tema preveč osebna in je folk pri 50 ih bolj sramežljiv in prakticerajo samo sex

Žan, ta je pa kar mal huda. Sicer upravičen, ker se hoče mal afne guncat z vsemi

Teb je torej samozadovoljevanje ljubše od seksa?! Pol pa kar veselo nadaljuj, ne boš je znucala, ne

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close