vprašanje!
lep pozdrav!
danes se mislim da že tretjič mučim, da bi neki uredila na računalniku, pa mi ne uspe… 🙂 no, sej to, da meni ne uspe, ni nič čudnega, ampak tudi moj dragi ne ve, kako bi to loh zrihtu.
pa sem se spomnila, da na med.over.net ziher obstaja kak forum, kjer bi lahko to koga vprašala in prav sem imela!
tako da zaprošam za nasvet kogarkoli, ki bi mi znal povedat; vprašanje je sicer preprosto, ampak zame zelo pomembno. veliko namreč uporabljam microsoft word (fax). večina dokumentov, ki jih pošiljaš prek e-pošte oz. prek neta pa je v adobe readerju. in jih nikakor ne morm prenest v word!!!
ne gre ne s copy in paste, ne, če provam dokument prav odpret z wordom, saj pridejo samo kvadratki.
dlje pa ne pridem… 🙂 obstaja še kak način, da bi dokumente, ki jih potrebujem, spravla iz adobeja v word???
hvala za odgovor pa lep pozdravček…
Za resnejša tovrstna opravila je najboljši Adobe Acrobat (ampak ne reader!), ki pa žal ni brezplačen. Na voljo so še številni drugi programi, namenjeni pretvarjanju PDF datotek v druge formate. To zna npr. tudi Scansoft Omnipage, ki je namenjena tudi prepoznavanju skeniranih dokumentov. Potem je tu še PDF Creator in druga podobna orodja.
V Google odtipkaj PDF convert +freeware in gotovo boš našla kakšen brezplačen program, ki bo za silo utrezal tvojim potrebam.
Treba pa je vedeti, da vsi ti programi ne podpirajo šumnikov, večina pa jih.
Težko bo kaj najti.
Tisto, kar zdownloadaš kot demo ale freeware ti pokaže ako zna, potem pa plačaj če hočeš uredit.
Sam sem se namučil da je bilo joj, pa potem končno dobil, vendar pa je ta forum resna zadeva, pa nebi želel zaklepanj.
Lahko pa mi pišeš na moj mail.
Forum je zaprt za komentiranje.