Najdi forum

zivijo.zanima me ce obstaja razlicica mozilla firefox in mozilla thunderbird v slovenscini.HVALA

Obstaja.
Tulele

hmmm hvala ampak ne dela ne da se povlecti dol.se kaj druzga.

To so v bistvu le slo packi za omenjene brskalnike, ti XPI paketi.
Instaliraj original brskalnik, odsurfaj semlele in izberi XPI za tvoj brskalnik in to je to.

Zeza spljoh 🙂 Bolj mi je bila všeč Mozilla, ki sem jo staknil na nekem cd-ju zraven enega novega mlinčka – bila je že lepo slovenska, skupaj z OpenOffice.

hmmm ko ze imas to datoteko dol kako je nalozis da ti dela v slo.

Zdajle točno ne vem, ker tule nimam Firefoxa, ampak ta paket je kot en plugin in kot se spomnim ga Firefox zazna in te praša, če ga naloži.
No nisem pa siguren če je to tako, pa če ti do večera nihče ne pove natančen postopek, ti zvečer napišem natančno kako, ko bom na mašinci s Firefoxom.

ja nalozi ze ampak kako spremenit jezik v samem njemu,ce gres pd jezik je slo ampak nic ne naredi,ce ka kliknes tudi ce racunalnik ponovno zazenes.

copy/paste iz njihove strani :

Opombe ob izdaji slovenske različice

Paket XPI sicer lahko namestite, vendar pa boste lahko slovenski jezik izbrali le v na novo izdelanih profilih.

Svetujemo Vam, da z novo različico Mozilla Firefoxa uporabljate novoustvarjen profil. Program morate namestiti v svež imenik; namestitev s prepisom prek starejše namestitve je močno odsvetovana.

HVALA

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close