Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Vprašanje za vse, ki protestirate proti cepljenju

Vprašanje za vse, ki protestirate proti cepljenju

Ni treba sledit nepreverjenim govoricam in pisanju. Dovolj je da se posluša uradno ‘stroko’. Toliko neumnosti, laži in kontradiktornosti še nismo slišali.

Konec koncev, noben ti ne brani, da se cepiš. Cepte se, boste varni in končajmo vse skupaj.

Mogoče zato, ker se takrat še nisem rodila?

Sicer pa moj otrok ni cepljen. In je čudežno najbolj zdravo otrok od vseh bil že v vrtcu in zdaj v šoli…

Odgovor na objavo uporabnika
Ve se., 19.08.2021 ob 12:37

to drži, 19.08.2021 ob 12:34

Anonimno 3210, 19.08.2021 ob 12:07

Res je. Ti zvarki so bili preizkušeni že nekaj časa nazaj. Na podganah, dihurjih in dojenčkih. Podgane in dihurji so pocrkali, dva dojenčka sta tudi dva umrla, ostale so komaj rešili. Na začetku ti zvarek menda nabilda imunski sistem, potem ga pa sesuje. Temu smo priča sedaj, v Slo cepljenih menda ni v bolnici, v Izraelu, pa tudi VB, kjer so prej in več cepili, pa cepljene že masovno vlačijo v bolnico, ti menda tudi precej huje zbolijo.

Večina cepljenih je že dojela, da so jih dobro nategnili, sedaj pa namesto, da bi priznali zmoto, raje zganjajo teror nad ostalimi, češ ‘če so mene, naj tudi tebe, da jaz izpadem manjši debil’.

Večina cepljenih je že dojela, da so jih dobro nategnili, sedaj pa namesto, da bi priznali zmoto, raje zganjajo teror nad ostalimi, češ ‘če so mene, naj tudi tebe, da jaz izpadem manjši debil’.

Saj poznamo tisto karikaturo: sod poln gnoja in ljudi, ki komaj držijo glavo nad gladino. Eden se ravno poskuša rešit, drži se roba, a ostali ga trdno držijo za noge in vlečejo nazaj 🙂

Klasičen anticepilec, verjame v dokaze podkrepljene z, govori se, baje, slišal sem?‍♂️

Za Ve se.

Kaj je, ti klasičen PREDALČKAR! ?

Ti je zapis stopil na živec? Si se videl v sodu? In vlečeš tistega nazaj v dr..k?

Večina cepljenih se je kar sama nategnila, ker so se cepili, da so lahko šli na dopust.

to drži, 19.08.2021 ob 12:46

Za Ve se.

Kaj je, ti klasičen PREDALČKAR! ?

Ti je zapis stopil na živec? Si se videl v sodu? In vlečeš tistega nazaj v dr..k?

Ne, videl sem se na drugi strani soda na trdnih tleh in se smejim anticepilcem v sodu, drek imajo že do ramen in tonejo v svojem prepričanju vse globlje.

robi445, 19.08.2021 ob 15:45

Večina cepljenih se je kar sama nategnila, ker so se cepili, da so lahko šli na dopust.

In v čem je njihov nateg? imaš kakšno novo teorijo? In spet lažeš, za dopust je dovolj test, no pri tebi dopust odpade, za namakanje nog v škafu pa ne potrebuješ nič.

Ve se., 19.08.2021 ob 15:50

Ne, videl sem se na drugi strani soda na trdnih tleh in se smejim anticepilcem v sodu, drek imajo že do ramen in tonejo v svojem prepričanju vse globlje.

Ve se.

Govori se, slišali smo, baje …da boš moral po 3. odmerek 🙂

to drži, 19.08.2021 ob 16:06

Ve se.

Govori se, slišali smo, baje …da boš moral po 3. odmerek 🙂

Ja in?

Ali pa še po 4 in 5 s tem nimam težav, jih imaš zaradi tega ti?

Sedi doma, spremljaj blogerje in influencarje in njihove strokovne razlage, morda tudi razne zdravilce in šarlatane, ki ponujajo 100% zdravilo proti coroni in se ne obremenjuj s cepljenimi.

Starši zahtevali doktorat, 10.07.2021 ob 16:21

Vse, ki ste tako proti cepljenju, sprašujem, zakaj niste tako protestirali takrat, ko so uvedli obvezno cepljenje otrok proti davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, itd?

Kako lahko enačiš tovrstna vektorska cepiva, ki so še v testni fazi pri vseh proizvajalcih na človeški populaciji do leta 2023  ( imajo vsi to napisano na uradih svojih spletih straeh – potrudi se pa najdi na spletu, ni težko) s cepivi, ki so bila preverjena prej mnogo desetletij, predno smo jih mi in naši potomci dobili v telo?

Pa kaj vam ni jasno nekaterim, ki provocirate s takimi, kot avtor/ica, da so ta cepiva znanstveno še vedno v testni  fazi na človeški populaciji? In v tem primeru sploh ne sme in ne more biti cepljenje z njimi obvezno. Z nečim, kar je še v fazi preizkušanja 🙂

Ve se., 19.08.2021 ob 16:13

Ja in?

Ali pa še po 4 in 5 s tem nimam težav, jih imaš zaradi tega ti?

Sedi doma, spremljaj blogerje in influencarje in njihove strokovne razlage, morda tudi razne zdravilce in šarlatane, ki ponujajo 100% zdravilo proti coroni in se ne obremenjuj s cepljenimi.

Ve se.

Zopet predalčkaš! Ne moreš se upreti, ah?!

No, s tem samo dokazuješ, da je moja prva diagnoza še kako pravilna 🙂

to drži, 19.08.2021 ob 16:20

Ve se.

Zopet predalčkaš! Ne moreš se upreti, ah?!

No, s tem samo dokazuješ, da je moja prva diagnoza še kako pravilna 🙂

Tvoje diagnoze je še za psihiatra uganka, nisi odgovoril kaj 3,4 ali 5 doza tebe prizadene, jst s tem nimam težav, zakaj jih imaš ti?

ta cepiva so še v testni fazi, 19.08.2021 ob 16:19

Kako lahko enačiš tovrstna vektorska cepiva, ki so še v testni fazi pri vseh proizvajalcih na človeški populaciji do leta 2023  ( imajo vsi to napisano na uradih svojih spletih straeh – potrudi se pa najdi na spletu, ni težko) s cepivi, ki so bila preverjena prej mnogo desetletij, predno smo jih mi in naši potomci dobili v telo?

Pa kaj vam ni jasno nekaterim, ki provocirate s takimi, kot avtor/ica, da so ta cepiva znanstveno še vedno v testni  fazi na človeški populaciji? In v tem primeru sploh ne sme in ne more biti cepljenje z njimi obvezno. Z nečim, kar je še v fazi preizkušanja 🙂

Kje piše, da je cepljenje obvezno, res me zanima, ker to mantro necepljeni ponavljate v nedogled.

Če še kdo ni videl te fašistične covid parodije. Popolno za debile.

https://www.facebook.com/101017414921399/posts/426790022344135

Samo vprašam, 19.08.2021 ob 16:42

Kje piše, da je cepljenje obvezno, res me zanima, ker to mantro necepljeni ponavljate v nedogled.

Pri nas mogoče še ne, v marsikateri državi pa, vsaj za določene poklice.

Robi567, 19.08.2021 ob 16:50

Če še kdo ni videl te fašistične covid parodije. Popolno za debile.

https://www.facebook.com/101017414921399/posts/426790022344135

Robi, če bodo še tako nadaljevali z zavajanjem, bo še sam Ostržek zahteval odškodnino.

Za krajo intelektualne lastnine 🙂

Tragikomedija je, da tudi tuji uradni mediji niso nič boljši.

Ostržkovi kloni, 19.08.2021 ob 17:02

Robi, če bodo še tako nadaljevali z zavajanjem, bo še sam Ostržek zahteval odškodnino.

Za krajo intelektualne lastnine 🙂

Tragikomedija je, da tudi tuji uradni mediji niso nič boljši.

Money spins the world.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close