Vprašanje za vse, ki protestirate proti cepljenju
Poletni utrip, 11.07.2021 ob 17:21
Zato se pa vprašam zakaj vas je cepljene tako strah, da vam hromi um in razum.
Sploh pa /neprijavljena
Kdo še dandanes bere ne berljiva čreva, v razen tistega ki ga skup spaca.
Cepljeni debili verjamejo lažnivim pokvarjenim politikom, ki zaradi izsiljevanja trdijo, da bodo za ponovno zapiranje krivi necepljeni.
Sploh pa cepljeni debili nimajo razuma, zato jim ga ne more karkoli hromiti.
Si hotela vprašat, zakaj nas je cepljenjA strah ? Mene ni nič strah, samo ne zaupam tem cepivom vsaj toliko, da bi riskirala s cepljenjem. Mogoče je slučaj, a poznam nekaj ljudi,ki so bili cepljeni. Recimo od 10 sta dva imela le malo vrolčine naslednji dan, enega je fejst bolela roka par dni, ostali so imeli kar hude stranske učinke. Torej od 10 ljudi 3 skoraj brez stranskih učinkov. To me potem res ne more prepričat v cepljenje. Mogoče poznam napačnih 10ljudi? Kdo bi vedel?!
Poletni utrip, 11.07.2021 ob 16:12
Rok saj tebe ni jemat resno.
Poznamo ljudi po cepljenju in ti pises
Možnost je minimalna.
Če je tvoje življenje vredno 5-10 %, tega ne vsiljuje drugim.
Že eno življenje. Ki po celjenju pusti posledice je dovolj za razmislek.
Očitno nimaš svojih otrok, da se tako malo ceniš.
Nikomur ne ukazujem, da me mora jemati resno; A tu je kar zabavno brati kaj vse se mi pripisuje, pogosto predvsem to, kako vse verjamem na TV in politikom – v resnici vam pa povem to, kar mi povedo kolegi in kar je objavljeno v obliki preverjenih študij v medicinskih publikacijah. Npr kolegi iz Izraela in UK – pa to niso TV napovedovalci. Pač vem iz prve roke, kako je – in zato mi gre pogosto na smeh, ko prebiram trditve tu pišočih – ki zanje ne priložijo nobenih dokazov.
Sicer se strinjam, da je že eno zapravljeno življenje preveč – a to mora veljati univerzalno, ne le za cepiva; in točno to je tisto, kar nam epidemiologi trobijo kar naprej; Da naj se cepimo, ker je tako dokazano bistveno manj zapravljenih življenj – ker jih Covid pobere neprimerljivo več kot cepivo.
Vsi poznamo ljudi po cepljenju – z in brez zoprnih učinkov – in tudi sam sem tak – a postavljati statistiko na majhnih številih ne gre. Ne moreš statistično ocenjevati, če ne poznaš stotin ljudi in njihovih točnih statusov. V »rekla – kazala« podatke pa ne gre resno verjeti.
Kaj pa v tem kontekstu omenjaš otroke, mi pa ni čisto jasno. Torej – kaj je bilo to?
Tisti, ki vas zanima kaj in kako si lahko nekaj osnovnih podatkov o delta varianti preberete tudi v nestrokovnih člankih – npr tale s CNNa:
https://edition.cnn.com/2021/07/09/health/delta-variant-trends-israel-uk/index.html
Robi in podobni pa izvolite še naprej razgrajati o fašistih, debilih in ostali zlonamerni zalegi.
to ni isto – tisto so bile dejanske bolezni starih časov, ki so bile težke za zdravit brez cepljenja. Tetanus, če nisi cepljen, imaš mišične krče in na koncu umreš, ker si se porezal z zarjavelim železom. To se lahko še danes zgodi in cepijo otroke, ker je realen problem.
Kje pa je problem pri covidu?
Zboli največ 20.000 do 28.000 ljudi. To je cca 1,3% celotne populacije slovenije. V bolnišnici je bilo hospitaliziranih zaradi covida (torej pljučnice) največ 1.700 bolnikov po celi sloveniji, to je 0,09% celotne slovenske populacije.
A je razlog za skrb? A je to res smrtna bolezen? JE razlog za zapiranje države in uničevanje gospodarstva? NEEE NE NE NE NE
Obstaja dejasnki razlog za cepljenje, če nisi starejši z boleznijo te in te vrste? Ne.
Bistvo cepljenja je bilo pomagati tistim, ki so najbolj dovzetni za pljučnico ne pa precepit ljudi z gensko spremenjenimi cepivi za katere se ne ve kaj bo čez 5 let.
A smo budale, ker se ne cepimo? Ne.
Kdo umrle ali ima večjo možnost da bo umrl? Oseba, ki že ima hudo bolezen, oseba ki ima takšne in drugačne bolezni ki pridejo s starostjo in se zdravi z zdravili, osebaki ima skrite hude bolezni pa o teh ne ve (rak ipd) ali oseba, ki je na “smrtni” postelji.
Torej v čem je smisel cepljenja otrok in vseh ostalih ljudi, če to cepivo ne ustavi bolezni, ampak samo in izključno pomaga tem ki so res v hudih težavah da lažje preživijo?
Starši zahtevali doktorat, 10.07.2021 ob 16:21
Vse, ki ste tako proti cepljenju, sprašujem, zakaj niste tako protestirali takrat, ko so uvedli obvezno cepljenje otrok proti davici, tetanusu, oslovskemu kašlju, itd?
Ma nehajte s takimi provokativnimi budalaštinami – menjena otroška cepiva niso vektorska – in ko smo cepili naše otroke, so bila stestirana in v uporabi že najmanj 20 let…
Nehajte provocirati. Cepiva proti korona virusu so pa še vedno v TESTNI FAZI. In tisti, ki se odloči, da se pa sedaj z njimi ne cepi, ke ima morda tudi utemeljene pomisleke zaradi dločenih kroničnih bolezni ( predvsem krvožilnega in imunskega sistema) ima vso pravico do tega.
Včeraj je bilo na ameriški televiziji, da tisti, ki so umrli za covid je bilo:
-99,5% necepljenih
-0,5% cepljenih
Ameriški znanstvenik in vodja covid ekipe je sicer rekel, da stranski učinki po cepljenju so lahko ampak, da to so v izjemno majhnem številu in pa je koristnost veliko večja od tveganja neželenih učinkov.
Rekel je da je cepivo izjemno učinkovito in pa da Izraelci so se odločili za poživitveno dozo, ker še ne vedo čisto točno koliko časa traja ta učinkovita zaščita po cepljenju. To je to.
Sem pa v ponedeljek videl pred Rtv ko so imeli spet neke fašistične znake pa Janšo pa Bill Gatesa, pa napise cep(il)ci in podobno. Malo žalostno ampak če bi se šlo na referendum da bi postalo cepljenje obvezno bi verjetno lahko spet stotine doktorjev znanosti in 10 tisoče dolge strani raziskav bile manj vredne kot besede aktivistov proti cepljenju…
Anonimno 2904, 13.07.2021 ob 12:18
Včeraj je bilo na ameriški televiziji, da tisti, ki so umrli za covid je bilo:
-99,5% necepljenih
-0,5% cepljenih
Ameriški znanstvenik in vodja covid ekipe je sicer rekel, da stranski učinki po cepljenju so lahko ampak, da to so v izjemno majhnem številu in pa je koristnost veliko večja od tveganja neželenih učinkov.
Rekel je da je cepivo izjemno učinkovito in pa da Izraelci so se odločili za poživitveno dozo, ker še ne vedo čisto točno koliko časa traja ta učinkovita zaščita po cepljenju. To je to.
Bedasta fašistična propaganda za debile.
Prvič, realne statistike umrlih od covida niti ni, ker je vse bila laž.
Da se je štelo med covidarje vse, ki so bili pred enim mesecem pozitivni, je bedarija. Prav tako lažni PCR testi.
Poleg tega še pred enim letom, ko bi jih naj toliko umrlo od covida, sploh ni bilo cepiva.
Zato pravim, da so statistike le način manipulacije za debile.
Ko so umirali zaradi zapletov zaradi covida ali pa zaradi obstoječih bolezni, so bili vsi “umrli z ali zaradi covida” in všteti v statistiko.
Ko umre kdo zaradi cepljenja, pa razen redkih izjem cepljenje “ni v povezavi s smrtjo”.
Kako je lahko nek umrl, ki je imel raka v zadnjem stadiju, pozitiven na covid, vštet v statistiko, cepljen v zadnjem stadiju raka, pa ne? Dajmo uporabljat enake vatle!
Ne slepim se, covid lahko povzroči zaplete, a ne slepite vi mene, da poznate dolgoročne posledice cepiv. Za mRna cepiva (Pfizer in Moderna) se ve, da so v množični uporabi šele prvič. Do sedaj so sicer poskušali za določene druge težave, a se ni obneslo.
sosedaLojzka, 10.07.2021 ob 18:32
Zato smo proti cepljenju draga avtorica, ker,
_ ker je bilo cepivo premalo testirano
_ ker lahko spet zboliš za kovidom nekje po pol leta, kakšno cepivo je sploh to??
_ Ker tudi če si cepljen, lahko okužiš drugega…kakšno cepivo je sploh to??
Torej, vi cepljeni lahko okužite nas, necepljene. Vi se kar cepite še naprej, če želite.
Važno je, da se cepiva prodajo. Tudi če ne služijo svojemu namenu. Biznis, biznis, biznis,…………………………………….
Ne cepimo se zato, ker ne verjamemo čisto stroki in zdravstvu, ter farmaciji, ker je vse podkupljeno in naravnano izključno na poti do dobičkonosnih zaslužkov. Pač tako je. Žal.
Včasih so bila cepiva namenjena, da se določene bolezni ustavi. In res je bilo tako. Takrat ni vladal kapitalizem.
Danes vlada kapitalizem in vse, kar je povezano z denarjem. Farmaciji za človeka ni mar. Za zdravega človeka sploh ne. Farmacija in ostali v zdravstvu kujejo dobičke od kronično bolanih ljudi. In pa od cepiv za covid, ki to sploh niso.
Zato se ne cepimo.
Odlično napisano in se z veseljem podpišem.
Ne protestiram, le odločitev zase in za svojega otroka sem sprejela. Tistim, ki se jim zdi cepljenje dobro, ne vsiljujem svojih pogledov, jih ne kritiziram in čas bi že bil, da bi tudi vi storili enako. Naredite, kar čutite, da je dobro za vas, v druge se ne vtikujte. Za vsakega od nas je resnica tisto v kar verjame.
In zakaj sem se odločila proti? Ker so cepiva še dokaj nepreizkušena, ker še niso znani vsi stranski učinki. Obratno velja za cepiva proti boleznim, ki si jih naštela. O Covid cepljenju bom znova razmišljala v začetku leta 2024. Morda bom takrat sprejela drugačno odločitev, morda enako.
Zato ker so te bolezni pokosile, dobesedno pokosile (besede moje babice) cele vasi otrok…pri otroški paralizi pa če je otrok slučajno preživel je bil invalid. Zato smo cepili svoje otroke proti tem boleznim…z veliko skrbjo in strahom…imeli srednje hudo celo reakcijo na cepljenje s PREVERJENIM cepivom, pristali v bolnišnici.
S tem zvarkom ki so ga ˝skuhali˝ v enem letu pa ja…če bi bilo tveganje za smrt pri bolezni večje kot je pri cepljenju, potem daš na tehtnico eno in drugo. Tako pa…tale koronca je prehladek…ljudje ki so pa v bolnišnicah umirali S korono, pa verjemite da redko katera smrt je imela vzrok v koroni, ampak…vse za dober biznis vse za dober denar…bolnišnice se izplavale iz rdečih št. zaradi kovid bolnikov…svojci pri katerih je svojem umrl zaradi Kovid, so se povrnili stroški pogreba…vse je umazana igra in…ZATO SEM PROTI CEPLJENJU KI TO NI!!!! Kaj pa dejansko to ˝cepljenje˝ pomeni, bo pa pokazal čas.
Pod prisilo, 13.07.2021 ob 14:10
Zato ker so te bolezni pokosile, dobesedno pokosile (besede moje babice) cele vasi otrok…pri otroški paralizi pa če je otrok slučajno preživel je bil invalid. Zato smo cepili svoje otroke proti tem boleznim…z veliko skrbjo in strahom…imeli srednje hudo celo reakcijo na cepljenje s PREVERJENIM cepivom, pristali v bolnišnici.
S tem zvarkom ki so ga ˝skuhali˝ v enem letu pa ja…če bi bilo tveganje za smrt pri bolezni večje kot je pri cepljenju, potem daš na tehtnico eno in drugo. Tako pa…tale koronca je prehladek…ljudje ki so pa v bolnišnicah umirali S korono, pa verjemite da redko katera smrt je imela vzrok v koroni, ampak…vse za dober biznis vse za dober denar…bolnišnice se izplavale iz rdečih št. zaradi kovid bolnikov…svojci pri katerih je svojem umrl zaradi Kovid, so se povrnili stroški pogreba…vse je umazana igra in…ZATO SEM PROTI CEPLJENJU KI TO NI!!!! Kaj pa dejansko to ˝cepljenje˝ pomeni, bo pa pokazal čas.
…svojci pri katerih je svojem umrl zaradi Kovid, so se povrnili stroški pogreba…
Tole pa ne bo držalo.
renib267, 13.07.2021 ob 14:47
veste kaj …cepljeni cepci so se cepili zato,ker so navadni odpadki oz. niso vredni nič zato so se pustili zmanipulirat bandi,ki je vse to precizno predvidela ….do zadnje podrobnosti PLANDEMIJA hahahha lep dan vsem predvsem dobrim in vrednim ljudem
Tako je.
Saj pa je to znano, da se jih je 95% debilov cepilo samo zaradi izsiljevanja in ponujenih bonbončkov.
Da so s tem pomagali razširiti fašizem, pa debilom seveda ni jasno.
Jelinčič se tolče po prsih, ker je dobil dokaz, da je narod glup.
robi445, 13.07.2021 ob 15:22
Tako je.
Saj pa je to znano, da se jih je 95% debilov cepilo samo zaradi izsiljevanja in ponujenih bonbončkov.
Da so s tem pomagali razširiti fašizem, pa debilom seveda ni jasno.
Jelinčič se tolče po prsih, ker je dobil dokaz, da je narod glup.
Še eno teslo ki je zraslo na gobcu. Kdo pa je omogocil fasistom prit na oblast. Taki kot si ti. Močni na gobcu v reali pa peechke.
Ta primer je le dokaz o cenzuri. Saj javno priznavajo, da brišejo vse, kar ni v skladu s fašistično propagando.
Saj je gost povedal le tisto kar je res.
“stališča gosta (farmacevta in doktorja biokemije Tomaža Makovca z ljubljanske medicinske fakultete) tudi ta, da je uradna medicina konstrukt skorumpiranih znanstvenikov in pohlepne farmacevtske industrije, zdravila so večinoma škodljiva, covid je kot gripa …”
h t t p s://w w w.slovenskenovice.si/novice/slovenija/saso-dolenc-zgrozen-nad-rtv-ta-pogovor-enostavno-ne-bi-smel-v-eter/
robi445, 13.07.2021 ob 15:31
Ta primer je le dokaz o cenzuri. Saj javno priznavajo, da brišejo vse, kar ni v skladu s fašistično propagando.
Saj je gost povedal le tisto kar je res.
“stališča gosta (farmacevta in doktorja biokemije Tomaža Makovca z ljubljanske medicinske fakultete) tudi ta, da je uradna medicina konstrukt skorumpiranih znanstvenikov in pohlepne farmacevtske industrije, zdravila so večinoma škodljiva, covid je kot gripa …”
h t t p s://w w w.slovenskenovice.si/novice/slovenija/saso-dolenc-zgrozen-nad-rtv-ta-pogovor-enostavno-ne-bi-smel-v-eter/
Tele neumno. Vprašaj mojega očeta, a je kovid ena navadna gripa. Vitalen človek, brez pridruženih bolezni.
Danes je senca samega sebe.
Teslo zaplankano neumno.
Azog, 13.07.2021 ob 15:39
Tele neumno. Vprašaj mojega očeta, a je kovid ena navadna gripa. Vitalen človek, brez pridruženih bolezni.
Danes je senca samega sebe.
Teslo zaplankano neumno.
Ker od gripe pa ni nihče nikoli umrl.
Razen to sezono, ko je covid požrl gripo.
Debili.
Forum je zaprt za komentiranje.