vprašanje za vas
Zivjo!
Prav zanimivo se mi je zdelo, ko sem prebrala da vi postavljate vprasanje nam:)
Sama uporabljam korektor (ceprav gre za puder, od Maxfactorja, ki pa je zelo prekriven in ga uporabljam samo kot korektor) in mascaro, ponavadi pa se kako sencilo za oci naravne barve in pa vazelin ali pa gloss za ustnice. Tako se najbolje pocutim.
LP
Jaz se ne ličim kaj veliko, ponavadi imam samo maskaro, imam jo od Nivea – Strech & curl, zame ima kar lep efekt. Sem jih kar nekaj probala, a večino mi niso odgovarjala, oz. je bila bolj reklama kot reaalnost – vsaj zame. Pudra ne uporabljam, imam srečo, da imam dokaj lepo kožo. Včasih uporabljam tudi lip gloss, a mi ni preveč všeč lepljiv občutek, pa še hitro ga “pojem”. Zdaj ko so tu topli dnevi, pa bom tudi kak lep lak poiskala, pri meni je pomembno, da dolgo zdrži, saj sem veliko okoli in v bistvu ni časa. Ponavadi, preden kaj kupim povprašam okoli, če so s proizvodi zadovoljni, potem grem v nabavo, še bolje je, če prej stestiram, da vidim če mi sploh odgovarja. Največ uporabljam izdelke od Nivea ali pa kake bolj naravne izdelke. V bistvu, ker nisem kak ekspert v ličenju in ker sem veliko v gibanju, nimam časa, znanja niti volje, da bi se kaj bolj naličila, poleg tega sem tudi bolj naraven tip. Čeprav kdaj pa le pomislim, kako bi zgledala, tako dobro naličena ;).
Puder-Sheer to cover, mascara-2000 calories ali Longitude, senčilo za oči – svetle barve, ker imam temne oči, lip gloss-roza, brezbarven ali naravne, mesene barve, včasih pa kakšna lahka šminka (Jade-Watershine, Lorealove…)…Všeč mi je naraven videz, nisem nikoli namazana tako, da bi mi po nekaj urah lahko omet odpadel.
Lak za nohte imam ponavadi na rokah brezbarven ali pa svetle pastelne barve-na nogah si nohte lakiram v glavnem samo poleti…
Lep pozdravček.
P.S. Pa brez parfuma se nikamor ne odpravim-najljubši mi je trenutno 5th avenue od Elizabeth Arden, všeč so mi pa tudi vsi vonji Dolce&Gabbane.
moram priznat, da malce res vplivajo reklame. no, pri šminkah in lakih ne… tam grem ponavadi kar na všečnost na prvi pogled 🙂 misli, da imam še največ stvari od max factorja in Jade. Kajal je od Jade. maskara pa zaenkrat od Maybeline (tista roza z zelenim pokrovčkom, mi je všeč, ker imam majhno in okretno spiralo) zdaj pa sem v fazi izbiranja nove… na Tv je kup reklam, pa sama ne vem,kaj bi…mi morda katero priporočate? puder v prahu je zdaj od Jade, prej sem pa ful časa imela maxfactorjevega (pa ga je zelo težko dobit!). Senca za lica pa je od revlona.
Jaz pa uporabljam puder Max Factor (ceprav je zdaj ze malo prevroce za neko pretiravanje) pa maskara (ravno vceraj sem kupila od Rimmela pa mi ful ni vsec, tako da se bom zdaj spet podala v lov za novo maskaro, najbolje da se drzim preverjenih – L’oreal), sencila za veke – vseh sort, tu pa nisem prevec izbircan, glavno da mi je barva vsec, pa da se lepo maze in ni cez pol ure ze vse v eni crti, sminko ali/in gloss uporabljam vecinoma v hladnejsih mesecih, ker imam ustanice sicer dovolj vlazne ali ko hocem bolj izrazit look. Bi se pa rada naucila uporabljat sencila za lica, tega pa res ne znam – a imate kak hiter nasvet mogoče.
Lep dan. Upam, da ne bo ravno cel tako zalosten kot je jutro.
Barbara
iz Ljubljane,saj to je hecno. Drogerie markt je zelo slabo založen z maxfactorjem…potem je pa tako…jaz pudre kupujem takrat ko je že nujno in če ni maxfactorja, pol vzamem nekaj “podobnega”.
Še vprašanje…do jeseni je še nekaj časa, pa vendar. Kateri tekoči puder najbolje prekriva? imela sem Hypersmooth in je zelo ok, samo po določenem času se začnem svetit…
Bolj okrogel obraz pa mal vecji nos (vsaj meni se zdi), drgac pa nisem neki ful obremenjena z obliko in proporcami obraza, mi je pa vsec ko vidim kako punco mal zasenceno, da poudari svoje prednosti. Rabila bi tudi kak nasvet glede copica ali kakega drugega pripomocka, ki naj ga uporabljam pri sencenju.
Hvala in lep pozdrav.
Lep pozdrav!
Pogosto se trgovine ne odločijo za nakup pudra v prahu, ker pravijo, da ni povpraševanja po teh proizvodih. Ravno zaradi tega so trgovine pogosto slabo založene z določenimi proizvodi. Seveda so tudi drugi dejavniki, ampak pustiva to.
Tudi sama ponavadi kupim proizvode, ki jih potrebujem. Če ni proizvoda, ki ga uporabljam, vzamem pa proizvod druge blagovne znamke.
Glede tekočega pudra Hypersmooth pa: kljub reklamam, ni pudra, ki bi se ohranil cel dan. Vsaka podlaga se začne po nekaj urah svetiti. Takrat potapkajte obraz z pudrom v prahu ali pa z robčki, ki popivnajo maščobo na obrazu.
Počakajte do septembra. Na trg prihaja nov Max Factorje puder. Vlažilen, lahka tekstura…Več o pudru jeseni.
Lp NADA
Lep pozdrav!
Osebno najraje uporabim za senčenje ličnic Max Factor Cream Puff Terra Mediterana. To je puder v kamnu, zlato-rjave barve. Puder uporabim tako za ten kože na obrazu, kot tudi za ličnice.
Pri nanosu vam svetujem, da uporabite čopič. S čopičem nanesite teksturo, čopič spihajte ali pa ga zabrišite na roki in šele tako zabrisan čopič nanesite na obraz.
Glede na opis obraza, nanesite senčilo za lica diagonalno, v smeri od ušes proti ustom, lahko tudi na robove čela. Vedno temnimo tiste predele, ki jih želimo zožati.
Pa še majhen trik: če se vam ne da senčiti oči, ali pa nimate časa, uporabite Terro tudi na vekah. Trepalnice poudarite z maskaro, ustnice obarvajte z glosso in poletni make-up je narejen v nekaj minutah.
Lp Nada
Jaz pa ne morem brez maskare(More Lashes),korektorja(jade),svetlega lipglossa(loreal:glam shine,manhattan twist and taste),in vcasih dam gor se lorealov puder v kamnu,da se mi ne sveti koza.In to je to.Kadar vem ven se vedno namazem,kadar pa sem bolna,tako kot sedaj,oziroma sem pac vecino casa doma in pa med vikendom(razen ce je kaksen rojstni dan)se pa ne mazem,ampak kozo razvajam z raznimi maskami,pa unimi trakci za ciscnje por,in s kremo se ves cas mazem.Pa se to:pred nekaj dnevi sem si kupila kremo od loreala,pure zone,z njo sem blazno zadovoljna!Nameravam si kupiti celotno kolekcijo,ker meni res pomaga.Nasploh imam najraje Loreal,tako za dekorativno kozmetiko,kot za kreme.
Pozdravljena!
Dekorativa za vsak dan?
*Teint idole od Lancoma (zelo navdušena nad tem pudrom)
*mascara – črna ali modra (tu vedno nekaj eksperimentiram: More Lashes je dobra, ena od Nivee je v zelo lepi modri barvi, pa L’oreal 4xVoluminous ali Intensifique sta favorita, Revlon Extra Thick Lashes, Isadorina (build up volume) se mi je pa vedno razmazala pod očmi, sicer ima zelo dobro krtačko)
*labello (pearl) ali glos ali Maxfactorjeva šminka za večji volumen v barvi mesa in enak svinčnik od Manhattan
*pred časom sem bila prav nora na tiste debele all in 1 svinčnike – sem imela za obrobo oči, zdaj pa redkeje poudarjam oči s sencami.
Lep pozdrav.
P.S. Kje se dobi Max Factor Cream Puff Terra Mediterana? Jaz sem ga iskala že v več drogrijah (Štajerska in Prekmurje), pa ga nisem našla. Sploh so me čudno gledali, ko sem vprašala!?
Forum je zaprt za komentiranje.