Vprašanje za vas
DZS prodaja bolj leksikone, enciklopedije, atlase, slovarje in podobno – izobraževalno – robo, takih iger ne prodaja, kot jo imam jaz. Ja, šmrk… zdej pa v jok in na drevo, pa na čike ne pozabt… pa nkol več dol. 🙂
Tudi če so M$ ni rečeno, da so vsemogočni. Probat ni greh, pravijo, ane? (Če ne, mi pa še zmer “alternativa” ostane, ha ha).
ja je kaznivo dejanje, samo imajo vsi…95% folka ma eno stvar na računalniku nelegalno…film,mp3,igra
Ni kraja glih primerna kraji TVja (kokr omenjeno)
Ce pogledas v veliko primerov ne delaš avtorjem niti založnikom nobene škode.
Npr. ti nebi šel v kino gledat enga bednga filma za 1100sit in ga prek neta dobis. Nisi ukradu kej fizičnega in noben zato ni šel v stroške. Če je pa film vredn ogleda pa itak da greš v kino.
Zame je sam moralnost…
To je tko kokr da bi prek Vtičnice za elektriko prišla čokolada in se ti ponujala in ti jo ne smeš vzet kdo bo to prepreču? 🙂
sploh pa je dost večjih kraj in korupcije v sloveniji…tko da jest predlagam revolucijo in vržemo te gnile stranke, ki nič ne naredijo…aja pa gremo ven iz NATA in damo jasno vedt da smo šli vn zaradi ZDA
edino kar mi je zal je za avtorje sam so poplačani v ZDA tko da nimam moralnih zadržkov
lp
Forum je zaprt za komentiranje.