Vprašanje za staro forumašico
modrivrag, 09.09.2025 ob 10:16
Še ena brca v prazno.
Misliš, da bi res imela vikend na morju, če bi bila Šavrinka? Ona je imela v podpisu naslov svoje kmetije, organizirala obiranje oljk, tako da vsi vemo, kje je doma.
Pa, ne zanima me. Kot sem povedal, bi bila čisto v redu, če se ne bi napihovala in bila tako tečna kot si. Vse oh in sploh nad vsemi, pol pa vmes napišeš, da nimaš niti tega, kar ima vsak ze danes, od klime dalje.
Iz izkušenj, vse kar je od notranjske do primorske to je tečno kot driska. Ni niti za poslušat.☝️?
Pa saj lahko moje komentarje preskočiš, brez skrbi, ne bom jezna, razočarana, karkoli že.
Pa očitno te zanima, ker ugibaš, kdo sem.
Pa še glede klime – nimam črednega nagona, prav tako ne partner in kupujeva stvari, zato ker jih potrebujeva in ne zato, ker jih imajo vsi drugi. Pa še glede marsičesa drugega je tako, nimava, ker ne čutiva, da bi to potrebovala.
Anonimno 3285, 09.09.2025 ob 10:09
Stara forumašica (res ta prava), 09.09.2025 ob 10:05
modrivrag, 08.09.2025 ob 23:30
Stara forumašica (res ta prava), 08.09.2025 ob 09:11
Lahko se napihnem še bolj :))
In če misliš, da veš moj stari vzdevek, ti že kar vnaprej povem, da se motiš. Ker se motiš!
Šavrinka ne jebi. Bo dovolj? Si sama hotela.☝️?
Še ena brca v prazno.
Misliš, da bi res imela vikend na morju, če bi bila Šavrinka? Ona je imela v podpisu naslov svoje kmetije, organizirala obiranje oljk, tako da vsi vemo, kje je doma.
Če nisi Šavrinka, potem si lahko le še 150 kilska psihopatka maja, ki je zbirala denar za ameriko.
Redno misliš?
Ona je iz LJ, ni v službi ali pa samozaposlena in nima družine.
Anonimnež, 09.09.2025 ob 10:23
Pa saj lahko moje komentarje preskočiš, brez skrbi, ne bom jezna, razočarana, karkoli že.
Pa očitno te zanima, ker ugibaš, kdo sem.
Pa še glede klime – nimam črednega nagona, prav tako ne partner in kupujeva stvari, zato ker jih potrebujeva in ne zato, ker jih imajo vsi drugi. Pa še glede marsičesa drugega je tako, nimava, ker ne čutiva, da bi to potrebovala.
Tole je moje – pri oddaji je javilo napako, pa očitno vseeno objavilo, le izbrisalo ime.
Forum je zaprt za komentiranje.