Vprašanje za staro forumašico
Logatec, 08.09.2025 ob 09:10
Stara forumašica je Ljubljančanka, ki je dobro penzijo dobila na račun državne službe na ministrstvu, sedaj pa se je preselila v Logatec, malo ven iz megle, pa dovolj blizu levičarskemu gnezdu.
Če bi me bral (in prebrano tudi razumel!), bi jasno vedel, da nikoli nisem bila zaposlena v javnem sektorju, da nisem upokojenka, da že nekaj let delam na svojem in nisem več v službi v kakem zasebnem podjetju.
Pa tudi v LJ hodim samo po kakih nujnih opravkih (recimo UKC ali pa kak sestanek ali seminar), nikoli nisem živela tam.
Slabo se nam piše, kako nekaterim dela domišljija in trdijo stvari, za katere nimajo niti najmanjše osnove.
Lep dan, 09.09.2025 ob 07:57
Registrirani ali so uredili sedaj, da je možen ZS in prej se je videlo datum reg posameznika na tem forumu.
Pa še to skrolanje, da prideš do zadnjega odgovora je sistem za znoret.
Ker, ko odprem svoj stari profil lahko samo komentiram. Pac vse dobro so uničili, kajti prej je bilo perfektno.
Pa noben ti ne bo rihtal tega foruma. Dokler dela dela. Ne bo pa večno, ker je sporen zakonsko gledano.
ZS dela vseskozi. Da prideš do zadnjega posta pa klikneš zgoraj v kateremkoli postu datume in uro zadnje objave. Ne rabiš skrolat.
Stara forumašica (res ta prava), 09.09.2025 ob 10:05
Še ena brca v prazno.
Misliš, da bi res imela vikend na morju, če bi bila Šavrinka? Ona je imela v podpisu naslov svoje kmetije, organizirala obiranje oljk, tako da vsi vemo, kje je doma.
Če nisi Šavrinka, potem si lahko le še 150 kilska psihopatka maja, ki je zbirala denar za ameriko.
Še ena brca v prazno.
Misliš, da bi res imela vikend na morju, če bi bila Šavrinka? Ona je imela v podpisu naslov svoje kmetije, organizirala obiranje oljk, tako da vsi vemo, kje je doma.
Pa, ne zanima me. Kot sem povedal, bi bila čisto v redu, če se ne bi napihovala in bila tako tečna kot si. Vse oh in sploh nad vsemi, pol pa vmes napišeš, da nimaš niti tega, kar ima vsak ze danes, od klime dalje.
Iz izkušenj, vse kar je od notranjske do primorske to je tečno kot driska. Ni niti za poslušat.☝️?
Forum je zaprt za komentiranje.