Najdi forum

Vprašanje za SIMOBIL

Pri Simobilu imam sklenjeno naročniško razmerje na paketu Orto v nulo, pred dvema letoma sem razmerje podaljšala še za 24 mesecev in kupila nov telefon. Sedaj mi vezava poteče šele 18.6.2012, zato bi jo rada predčasno prekinila. Zanima me, kakšni so stroški predčasne prekinitve naročniškega razmerja?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!

Nekaj boš morala zagotovo plačati, najboljš da pokličeš in jih vprašaš, ker to ima vsak operater drugače. Pa pohiti, ker s 1.4. se bodo določene storitve pri Simobilu spet podražile. Strošek začasnega izklopa 20 EUR, Strošek dokončnega izklopa 30 EUR, Ponovna priključnina * 7 EUR, Ponovni priklop neplačnika ** 7 EUR. Sam, a se niso na simobilu lani naučili da tolk enih podražitev slabo vpliva na vse nas uporabnike? Jaz ne vem no…

Pozdravljena Nalaaa,
kolikšen bi bil strošek predčasne prekinitve naročniškega razmerja vidite na portalu Moj Si.mobil. Lahko pa nam pišete na info@simobil.si, kjer vam bomo z veseljem podali odgovor.

Z lepimi pozdravi

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Kje na Moj Si.mobil pa lahko najdem to? Sem že iskala pa ne najdem :/

Pozdravljena Nalaaa,
v portalu Moj Si.mobil imate na skrajni levi strani meni. Vstopite v meni Telefoni in nastavitve, tukaj se nahaja podmeni Izračun stroškov PNT. Znesek, ki ga vidite, je dejansko strošek doplačila vkolikor bi se odločili za predčasno podaljšanje. Omenjenemu strošku prištejte 12 EUR z DDV (manipulativni stroški) in dobili boste dejanski strošek pogodbene kazni v primeru predčasne prekinitve naročniškega razmerja.

Lepo vas pozdravljamo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close