Najdi forum

Vprašanje za Si.mobil

Lep pozdrav!

Imam naročniški paket ORTO U NULO, vendar ga koristim komaj 7 mesecev. Sedaj ob vseh teh podražitvah razmišljam, da bi prekinil naročniško razmerje in raje vzel SIMPL SMS na kartice. Ob sklenitvi naročniškega razmerja nisem kupil novega telefona. Ali sem torej vezan na ta paket 2 leti? Koliko bi moral plačati ob prekinitvi naročniškega razmerja in ob prehodu na omenjeno opcijo? Ali se uporabnikom paketa SIMPL na kartice tudi zaračuna letno tistih 9,78€?
Pa morda še tole: sedaj imam opcijo + 5€ za dodatnih 201 minut klicev v tuja omrežja. Ali lahko s to nadgradnjo prekinem kadarkoli in ali je brezplačno?

Hvala za odgovore!!

Pozdravljena Jazzz,

V kolikor na telefonski številki nimate vezave s telefonskim aparatom ali bonusom na pogovore in storitve, potem se vam ne bo zaračunal noben strošek iz naslova vezave in niste vezana.

Ob prehodu na SIMPL na kartice se vam bo zaračunal enkratni strošek v višini 10 €. Če želite obdržati številko, se zglasite v Si.mobil centru (ne pri pooblaščenih prodajalcih), kjer bodo naredili prekinitev z ohranitvijo številke, hkrati boste prejeli SIMPL SIM kartico. Pri SIMPL na kartice se Nadomestilo za upravljanje z naročniško številko ne zaračunava.

Opcijo 201 lahko izklopi kadarkoli, brez dodatnega stroška izklopa opcije.

Upamo, da smo vam odgovorili na vsa vaša vprašanja. Če bi vas še kaj zanimalo, pa se le spet oglasite.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Še enkrat najlepša hvala.

Kolikšen pa je strošek v primeru bonusa na pogovore?

Pozdravljena,

Ta je odvisen od velikosti in se v času spreminja. Predlagam, da pokličete na brezplačno številko 080 40 40 40, nam pišete na info@imobil ali se oglasite na Si.mobilovem prodajnem mestu, kjer imajo vpogled v vaše podatke in vam bodo lahko povedali točno vrednost.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

tudi jaz imam eno vprašanje, glede ukinitve starih paketov (orto smart) in avtomatskega prehoda na nove (orto u nulo) – če trenutno nimam več nikakršne vezave, ali bo po menjavi tako tudi ostalo?

ah še nekaj sem pozabila vprašati – malce me bega tale tabela podražitev, saj še vedno vključuje pakete smart, kako torej, se dražijo ali ukinjajo?

Pozdravljeni Smarta,

Naročniški paket ORTO SMART bomo 1. 9. 2011 ukinili. Naročnikom paketa ORTO SMART bomo omogočili brezplačen prehod na trenutno veljavne pakete in jih smo jih o spremembi obvestili tudi pisno po pošti. Več o tem si lahko preberete tule: Ukinitev naročniškega paketa ORTO SMART.

Po prehodu na nov paket se vaše obveznosti nič ne spremenijo, spremeni se le paket.

Paketi SMART, Smart1, Smart2 pa se podražijo za 2€.

Upamo, da smo dovolj jasno napisali. Če vam lahko še kako pomagamo, pa le sporočite.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close