Vprašanje za samske
Zame beseda preživetje že sama po sebi pomeni stanje, da ostaneš živ do konca trajanja nečesa. Za preživetje ljudje potrebujemo zares zelo malo, norme in pričakovanja ljudi pa se s preživetjem dotikajo že dodatkov, ki preživetje lepšajo, lajšajo, dvigajo čez raven preživetja..
Sicer pa, Gupi, vem, kam si merila. 😉
Odgovor: Za normalno življenje mi nič ne manjka, zato si v svoji skromnosti lahko privoščim tudi kaj “luksuznega” (zame) in ne razmišljam, da bi si poiskala moškega le zaradi delitve stroškov. Nikoli. Toliko pa se imam rada. 😉
Notta, se popolnoma strinjam s tabo: raje skromno, kot pa z nekom, ki ti nič ne pomeni, samo zaradi lažjega življenja. To je jasno – na nič nisem merila, ampak le razmišljam, da ljudje morda postanejo bolj aktivni pri iskanju partnerja tudi zaradi lažjega preživetja. Ali to ne drži (če odmislimo tiste, ki to delajo izključno zaradi denarja)?
Nikoli ne bi iskala partnerja, zato, da bi lažje preživela.
Verjetno sem že dolgo samska tudi zaradi tega, ker smatram, da samska lažje živim kot v razmerju.
Zdaj si lahko privoščim potovanja, hobije, športanje. Res, da so določeni stroški dražji, mi pa ostane več časa. Stroški so višji, je pa manj dela. Bolj malo moških je, ki ne smatrajo ženske za njihove osebne likarice recimo.
Paco –> pacek – ljubkovalno. Drugače ponavadi ženske pacek govorimo malemu otroku, ki se popacka.
TOrej ta beseda ubije željo po seksu.
Tudi recimo, ko eni partnerju govorijo ati/mami. Poslušam v trgovini par, ki se tako naziva. Ona kliče njega ati, on njo mami. Sama dva skupaj. Z atom/mamo pač ne seksaš. S packom tudi ne.
to mi je sploh aut … potem pa svojemu očetu reče ata in očetu njenih otrok oči ☺☺
ne vem zakaj za ženske ni podobne opredelitve kot velja Ojdip za moške ☺☺
Ojdip je še svojega fotra ubil, da je lahko seksal s svojo mamo ☺
sem pa zasledil (lahko, da je ztrač), da japonske mame poskrbijo za svoje sinove, da se lahko učijo v šoli, s seksom pred odhodom v šolo (pa tudi ob vrnitvi) ☺
Forum je zaprt za komentiranje.