vprašanje za samostojne ženskeza
Jah, saj…. problem se je rešit take pijavke, ker to je isto kot nekdo, ki je zaposlen v javni upravi. Tam pač ne daš kar tako odpovedi…..
[/quote]
Samo rez, nenaden in čist. Drugače res ne gre. Pa biti gluha za raznorazne sledeče njegove intrige.
Nočem tu razpredati, kako so taki tipi ves čas na preži za novo žrtvijo, medtem, ko se cmarijo na tvojem. Kako iščejo pa itak veš.
Samo rez, nenaden in čist. Drugače res ne gre. Pa biti gluha za raznorazne sledeče njegove intrige.
Nočem tu razpredati, kako so taki tipi ves čas na preži za novo žrtvijo, medtem, ko se cmarijo na tvojem. Kako iščejo pa itak veš.
[/quote]
ja, hvala vem. Rez sem naredila. Upam samo, da si čimprej najde drugo in neha psihirat.
does hydroxychloroquine have side effects https://plaquenilx.com/# where do you get hydroxychloroquine
muca od copatarja, 06.10.2017 ob 18:02
zanima me, kako se ženske, ki ste izobražene, samostojne in na svojem, izognete moškim pijavkam? Ali tudi na vas pritiskajo moški s svojimi kovčki, ki si želiji lagodnega življenja in ko jim poveste, da tega nočete, ste največje k****e. Kako se vi spopadate s takimi pijavkami?
Pri meni sploh ne pride tako daleč, da bi tip sanjal o kakšnih kovčkih pri meni. Bivši mi je dal dobro lekcijo, da začnejo moji senzorji pravilno delovat v trenutku, ko me kateri neprimeren ogovori. Tiste, ki me poznajo odpravim s foro, da sem se opredelila na žensko stran in me moški ne zanimajo bolj kot prijatelji, pa imam mir pred njimi. Tiste, ki me ne poznajo, pa odpravim s foro, da sem poročena. Zadnji božček, ki je bil deležen te fore, se mi je kar zasmilil, kot bi ga polila s škafom ledene vode Pa vseeno ima pri meni en velik +, da je sploh zbral pogum in me upal ogovorit 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.