Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje za moške

vprašanje za moške

Gazelca, za sex se res ne rabiš peljati. Ves čas poudarjamo, da odvisno za kaj, a ne.

in zato obstaja razlog, da se vozijo 200 km daleč, kakšen pa ve le tisti ki se pelje…. kar se mene tiče bi moral biti pa zelo pohlepen če bi hotel dobiti vse tako kot si zapisala….sicer pa zdaj ni govora o meni in je kakršnakoli razlaga o tem brezpredmetna[/quote]

Vsak izhaja iz sebe, iz svojih prepričanj, izkušenj, pogledov…torej je pomemben tvoj vidik:).[/quote]
govoril sem, da ni pomebno kaj, kje in koliko česa jaz dobim, svoj vidik sem pa že napisal. torej, če se nekdo pelje 200 km daleč mora obstajati razlog zato, nikakor pa ne more biti razlog tako banalen kot pišeš ti, češ da ne dobi kje bližje, je tako? seveda je

sedaj veš zakaj se ni težko peljati 200 km ali celo noč:)

Vsak izhaja iz sebe, iz svojih prepričanj, izkušenj, pogledov…torej je pomemben tvoj vidik:).[/quote]
govoril sem, da ni pomebno kaj, kje in koliko česa jaz dobim, svoj vidik sem pa že napisal. torej, če se nekdo pelje 200 km daleč mora obstajati razlog zato, nikakor pa ne more biti razlog tako banalen kot pišeš ti, češ da ne dobi kje bližje, je tako? seveda je[/quote]

Tvoj aspekt bi bil tudi zanimiv:). Ampak je preveč osebno, se razume.

govoril sem, da ni pomebno kaj, kje in koliko česa jaz dobim, svoj vidik sem pa že napisal. torej, če se nekdo pelje 200 km daleč mora obstajati razlog zato, nikakor pa ne more biti razlog tako banalen kot pišeš ti, češ da ne dobi kje bližje, je tako? seveda je[/quote]

Tvoj aspekt bi bil tudi zanimiv:). Ampak je preveč osebno, se razume.[/quote]
kako osebno? saj sem ga napisal…da se peljem 200 km daleč mora obstajati razlog, ki mi je pomeben, dnevi ko sem se brezciljno vozil z avtom in poslušal glasbo so minili pred 20 in nekaj leti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close