Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje za moške

vprašanje za moške

Pa ne bi si mislil, da imaš ti tako mnenje o nekom, ko toliko govoriš, da vidiš v ljudeh veliko dobrega in pozitivnega. Zadnje čase so zate vsi buhteljni.[/quote]
Tipa je zamenjala in posledično tud izrazoslovje :)[/quote]

Jst nisem ti.

Pa ne bi si mislil, da imaš ti tako mnenje o nekom, ko toliko govoriš, da vidiš v ljudeh veliko dobrega in pozitivnega. Zadnje čase so zate vsi buhteljni.[/quote]

:))))
Govorimo o sexu brez čustev, o dejanju, za katerega je vseeno kakšna krava je, ker so vse črne ponoči. A zdaj razumeš?:)[/quote]
Kaj pa, če prižgeš luč? A ti vedno samo v temi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tipa je zamenjala in posledično tud izrazoslovje :)[/quote]

Jst nisem ti.[/quote]

Odlično ! :)))

Ne vem, če je pošteno, da komentiram, ker SAMO seksa nikoli nisem iskal. Torej, ne, ne bi se peljal tako daleč, niti do sosede nad mano ne bi šel.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Napisano je v obeh primerih ali samo sex ali še kaj drugega :))
Nadaljni komentarji? :)[/quote]

A je tebi jasno, da za sex ni treba hoditi daleč, za ljubezen bi pa marsikdo še plaval, če bi bilo treba:)).[/quote]

Prav zaradi tega ker so mnenja tako različna, je bilo postavljeno vprašanje na forumu..Takoj ste vsi videli samo seks in ne nadaljnega da piše če je prisotno še kaj več iz strani te osebe :))) Možno je oboje absolutno, ljudje delajo marsikaj samo za užitke 🙂

:))))
Govorimo o sexu brez čustev, o dejanju, za katerega je vseeno kakšna krava je, ker so vse črne ponoči. A zdaj razumeš?:)[/quote]
Kaj pa, če prižgeš luč? A ti vedno samo v temi? :))[/quote]

Ammm, ti ne razumeš prispodobe?:))) Jst skoraj nikoli v temi:).

Jst nisem ti.[/quote]

Odlično ! :)))[/quote]
Ne pametujte vidve, ker nič pametnega ne sklobasata skupaj. Ena ima polna usta buhteljnov in meša prazno slamo s kravami. Kaj misliš da so moški samo kur.ci na nogah, da bi jim bilo vseeno kakšna “krava” je samo da ima luknjico??? Haloo a si res tako zabuhtela al se ti marmelada kisa?

EnTipček…ne jemlji vsega tako zelo osebno, ker potem si preveč zadet ups prizadet:). Saj se le pogovarjamo in ni se ti treba z mano družiti, torej brez zamere, a ne. Kdo sem jst, je izključno moja stvar:).

Kaj pa, če prižgeš luč? A ti vedno samo v temi? :))[/quote]

Ammm, ti ne razumeš prispodobe?:))) Jst skoraj nikoli v temi:).[/quote]
Jaz sem jo razumel tako, da ti je za seks vseeno, kakšen je bik in zato samo v temi, za kaj več pa že prižgeš luč, ker ni več vseeno kakšen je. :))

Ammm, ti ne razumeš prispodobe?:))) Jst skoraj nikoli v temi:).[/quote]
Jaz sem jo razumel tako, da ti je za seks vseeno, kakšen je bik in zato samo v temi, za kaj več pa že prižgeš luč, ker ni več vseeno kakšen je. :))[/quote]

Torej v mojem primeru le ob luči:))). Ja, si dojel, sicer malo s pomočjo, ampak si:)).

Ne klobasaj. Ne družim se s tabo.. (vem da to težko dojameš ampak tako pač je), ampak sodelujeva na forumu. Torej berem kar pišeš. In ti pač čist kolegionalno povem… nič nočem drugega od tebe. Prav? Boš prenesla? 🙂

Ti ne preneseš, v tem je štos. Še vedno se zaletavaš kot teliček. Idi že dva koraka naprej. Odrasti:).

Odlično ! :)))[/quote]
Ne pametujte vidve, ker nič pametnega ne sklobasata skupaj. Ena ima polna usta buhteljnov in meša prazno slamo s kravami. Kaj misliš da so moški samo kur.ci na nogah, da bi jim bilo vseeno kakšna “krava” je samo da ima luknjico??? Haloo a si res tako zabuhtela al se ti marmelada kisa?[/quote]

Nisi napisal kaj ima druga? 🙂 Ena ima buhteljne, druga pa…?

Ne pametujte vidve, ker nič pametnega ne sklobasata skupaj. Ena ima polna usta buhteljnov in meša prazno slamo s kravami. Kaj misliš da so moški samo kur.ci na nogah, da bi jim bilo vseeno kakšna “krava” je samo da ima luknjico??? Haloo a si res tako zabuhtela al se ti marmelada kisa?[/quote]

Nisi napisal kaj ima druga? 🙂 Ena ima buhteljne, druga pa…?[/quote]

Preveč se peni in zato se mu megli:))). Počakaj, da zajame sapo:)).

Nisi napisal kaj ima druga? 🙂 Ena ima buhteljne, druga pa…?[/quote]

Preveč se peni in zato se mu megli:))). Počakaj, da zajame sapo:)).[/quote]

Gotova si zdej….pr men je skos motorna žaga na tapeti, pr teb bodo pa od zdej naprej buhteljni…

jaz se pogovarjam o pralnem prašku, bananah in kafeju , po to se je včasih hodilo v Avstrijo, ti pa o seksu….seks se je že v starih časih tud pri nas dobil na vsakem koraku, ni bilo treba nič v Avstrijo hodit)))[/quote]

Kot lahko bereš, se morajo nekateri še vedno voziti v oddaljene kraje:). Ti dobiš bližje? Vse?[/quote]
in zato obstaja razlog, da se vozijo 200 km daleč, kakšen pa ve le tisti ki se pelje…. kar se mene tiče bi moral biti pa zelo pohlepen če bi hotel dobiti vse tako kot si zapisala….sicer pa zdaj ni govora o meni in je kakršnakoli razlaga o tem brezpredmetna

Gotova si zdej….pr men je skos motorna žaga na tapeti, pr teb bodo pa od zdej naprej buhteljni…[/quote]
Hvala za opozorilce 🙂
Res sem drugo izpustil, nehote. Naj dotična ne bo prizadeta 🙂
Druga ima pa marmelado oz rada bi imela malo marmelade od vseh teh buhteljnov ta prve 🙂

Kot lahko bereš, se morajo nekateri še vedno voziti v oddaljene kraje:). Ti dobiš bližje? Vse?[/quote]
in zato obstaja razlog, da se vozijo 200 km daleč, kakšen pa ve le tisti ki se pelje…. kar se mene tiče bi moral biti pa zelo pohlepen če bi hotel dobiti vse tako kot si zapisala….sicer pa zdaj ni govora o meni in je kakršnakoli razlaga o tem brezpredmetna[/quote]

Vsak izhaja iz sebe, iz svojih prepričanj, izkušenj, pogledov…torej je pomemben tvoj vidik:).

Gotova si zdej….pr men je skos motorna žaga na tapeti, pr teb bodo pa od zdej naprej buhteljni…[/quote]

Ah on je gotov, že nekaj časa:)). Ne more in ne more pozabiti, ta nahrbtnik še kar prenaša:)).

Ah on je gotov, že nekaj časa:)). Ne more in ne more pozabiti, ta nahrbtnik še kar prenaša:)).[/quote]
🙂 ti si kot triper …

Ah on je gotov, že nekaj časa:)). Ne more in ne more pozabiti, ta nahrbtnik še kar prenaša:)).[/quote]
🙂 ti si kot triper …[/quote]

…in ti si se okužil z mano:))). Damn:).

Kako se znebiti triperja? Z britjem sem že poskusil 🙂

Aleluja! Vsaj nekdo, ki razmišlja enako:).[/quote]
Ja, potem pa ta moški ni buhteljn. 🙂
Ima pa srečo. 🙂

Avtor ni napisal da se gre le za seks. Ampak sprašuje ali se gre le za seks ali pa bi morali čutiti še kaj več..

To je tvoj problem. Zaradi mene tudi, če si ga odrežeš:)).

Imam znanca, ki se je tako 3x na teden za cel vikend vozil k punci, potem pa je tudi ona prišla kakšen vikend in ja po 1,5 letih takšen veze se je on preselil k njej. Ne vem zakaj bi se bilo za samskega mošekga tako težko peljat 200 km in preživet čudovit vikend z ljubljeno osebo. Pa kaj ste sami zapečkarji ? ali škrti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close