Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašanje za moške

vprašanje za moške

Po kolikem času se naveličate seksa z isto žensko?

2 tedna 3 dni 4 ure 10 minut in 20 sekund. Takoj za tem jo zavržemo v kontejner za organske odpadke.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Pol sem pa jaz nekaj posebnega 🙂

O tem sploh ne dvomimo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

glede na moj spol se še nisem naveličal žensk(e) ☺ – kljub kilometrini

v vsakem posameznem odnosu pa — ko mi zmanjka sape, ko je treba na šiht, ko postanem žejen / lačen, …

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Sem lahko za trenutek moški:)) Naredi se da ne vidiš:)

Ti letiš takoj po…………..???

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Neumno vprašanje da dol padeš… odvisno kaka je ta ženska, z večino sem naveličan seksat pa še nikol nisem in nikol nebom 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Hitro.

Boljsa kot je, bolje ko seksa, kasneje se je navelicam… 🙂

taprave se nikoli ne…

Po 3eh letih še vedno nisem naveličan. Včasih so daljše pavze amapk vedno pridema nazaj na stara pota 🙂 Res da pogledam kdaj za katero drugo. Tud pregrešne misli imam, ampak varam ne, ker vse dobim doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close