Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine vprašanje za kakega pravnika

vprašanje za kakega pravnika

Mogoče bi morala to vprašanje postaviti na kakem drugem forumu, pa vseeno bom tudi tu vprasala. Pred vec kot enim letom smo original kupoprodajno pogodbo za stanovanje nesli k odvetniku, ki naj bi uredil vpis v zemljiško knjigo in mu za to tudi plačali. Danes smo izvedeli, da tega še vedno ni storil in da je podjetje, ki nam je stanovanje prodalo in je še vedno vpisano kot lastnik, šlo v stečaj, naše stanovanje pa v stečajno maso. Odvetnik trdi, da naše pogodbe nima, mi je pa tudi nimamo. Kaj lahko storimo?

Ali imate potrdilo, da ste mu predali kupoprodajno pogodbo med vami in podjetjem od katerega ste kupili stanovanjeoz. verigo pogodb, če je bilo več lastnikov v verigi ?
Ali imate potrdilo o plačilu storitve odvetniku?
Vprašajte ga zakaj tega še ni naredil?
Zakaj vas ni obveščal o dogajanju glede vpisa?
Imate vsaj overjeno kopijo dokumenta?

Prijatelj nekoč dobri naj bi pred 15leti obljubil, da bood menevzal avto in mi po obrokih vračal denar.Da prvi in drugi mesec je plačal potem pa nič.Kljub prošnji moledovanju in njegovim obljubam do lanskega leta ni bilo nič. Lansko leto pa je plačal 7 obrokov.Potem pa spet nič.Da bi ga tožila me skrbi , da ne bom samo plačala. Je zaposlen le nič nimava napisanega.Jaz si beležim in čakam , da pride k meni, da podpiše in imam vsaj en dokaz da mi je res dolžan.Kaj naj?’ lp

Sploh ne vem kaj hočeš povedati.

kako naj pridem do mojega denarja 13.000€

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close