Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

Sem se registrirala in poslala ZS, pa je še vedno neprebran.

Administratorji pa mi verjetno ne bodo mogli pomagati, ker je bil tisti sken na drugi internetni strani in ne priložen tule. V tem primeru bi še upala, da ga lahko kje odkrijejo.

Iskreno povem, da bi se mi razlika v regresu močno poznala in sem upala, da bom to potrditev dobila tule.

Zaradi tega je Barca poniknila? Ena afriška žvau, polna parazitov jo je sprovocirala?

Ne zaradi tega, najbolj pljuval je po njej nick, ki se že nekaj časa ne pojavlja več, Antilopa pa je pomagala. Ne vem, ali je imela pogum, da je pljuvala tudi prijavljena ali je bila napaka z odjavljanjem. Sama si bolj mislim drugo, saj je še par dni nazaj napisala, da ona s pljuvanjem po Barci ni imela nič.

O lej jo Barco, pršla je nazaj na forum.

Ves čas je, samo pod drugimi nicki.

Odgovor na objavo uporabnika
naša Korošica, 19.09.2023 ob 19:23

O lej jo Barco, pršla je nazaj na forum.

Poglej datum, kdaj je odgovarjala in pomisli, iz katere teme si zdaj tole potegnilo!

Lepo da je nazaj. Vagabund je tudi.

Anonimno 2350, 20.09.2023 ob 11:17

Lepo da je nazaj. Vagabund je tudi.

Daj no, poglej datum, kdaj je odgovarjala.

Spet nekdo vleče teme iz naftalina!

daj no daj, 20.09.2023 ob 11:26

Daj no, poglej datum, kdaj je odgovarjala.

Spet nekdo vleče teme iz naftalina!

Haha, kok si ti glupa in mi nasedaš. Mojim provokacijam.

Sam ti si res ena pička brez življenja.

Kera zguba.

hahahah, ja sama vleče. Saj vidiš revco, pod sto multinicki 😉 meni je simpatična postala. Res. Takoj jo vidiš. Takoj. Ampak, daj ni mi jasno, zakaj se ne prijavi več pod svoje staro ime. Veš da bi bilo zanimivo 😉 Zdaj je pa stara forumašica, pa eh ja, pa eh no, pa julij cezar. Pač zdaj si da duško na najbolj primitiven način. Škoda. Prej je bilo bolj zanimivo. Jaz jo zdaj spregledam. Zdajle sem se oglasil, ker ne more iz svoje kozže pa vleče te stare fore gor, ampak drugače pa… Obvoz pa je. Ignore.

To je nogometni klub.

vagabundtirolski, 20.09.2023 ob 11:29

hahahah, ja sama vleče. Saj vidiš revco, pod sto multinicki 😉 meni je simpatična postala. Res. Takoj jo vidiš. Takoj. Ampak, daj ni mi jasno, zakaj se ne prijavi več pod svoje staro ime. Veš da bi bilo zanimivo 😉 Zdaj je pa stara forumašica, pa eh ja, pa eh no, pa julij cezar. Pač zdaj si da duško na najbolj primitiven način. Škoda. Prej je bilo bolj zanimivo. Jaz jo zdaj spregledam. Zdajle sem se oglasil, ker ne more iz svoje kozže pa vleče te stare fore gor, ampak drugače pa… Obvoz pa je. Ignore.

In spet tvoja napaka.

V sosednji temi sem ti napisala

Takole, jaz sem ena od tistih, ki smo te lovile na tvoje izjave in dokazovale, da nimaš prav.

Pa nisem tista, za katero pišeš,da je tako ali tako nisi mogel zgrešiti.

Ker si zgrešil, vem, kje je Koroška, jaz pa sem doma na obali.

In vem, se spominjam, kaj si naredil.

In jaz sem potegnila to temo iz naftalina.

Julij Cezar ni nov nick, na starem je bil če se prav spomnim, kar registriran.

Stara forumašica, 18.09.2023 ob 18:17

Ne vem ravno, če je bil polarnoviharni zraven, definitivno pa je bila zraven Antilopa.

Ženščina je lezla vagi v tazadnjo in se spuščala v Barco, v teh napadih pa se je zaj*ebala, ko se je enkrat pozabila odjavit.

Pa ni bilo tako zelo dolgo po tisti temi, ko jo je napadala, zakaj ni svetovalka na ministrstvu, ker Barca niti slučajno ne more imeti prav, če eno od ministrstev pravi “A”, Barca bi pa trdi B”. Pa ji je Barca potem prilepila sken, da je kar ona imela res prav in ne ministrstvo.

Če bom našla, prilepim tisto temo.

Antilopa naj bi bila pravnica in zato ji je sla barca v nos ker pravniki so posveceni…se se spomnim ko sem ji napisal v cem.je razlika med tem ko povozijo psa ali pravnika….pred psom so sledi zaviranja….imam v ozji zlahti tri pravnice od drzavne tozilke, sodnice in odvetnice…nobene ni prida da jo.pes poscije…in seveda je se zraven orkestriral laznivi vagabund t.i zdravnik…oz wannabe zdravnik in viharni debil…udruzena hudodelska druzba…sem se z barco dostkrat zakacil a nikoli ne osebno in tako da bi jo napadal pod znj niki kot to pocne omenjena trojica

Ampak res, kakšno dno in beda od človeka- ta antilopa.

A spet nekdo vleče na plano prastare teme???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close