Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

Barca, dodala sem te med nasprotnike, kar pomeni, da tvojih postov več ne bom videla. Še enkrat, pusti me pri miru in me nehaj citirat ter zasledovat po forumu.

Tudi če ti tega ne boš videla – še enkrat pojasnjujem – sploh ni pomembno, da si ti napisala, kam naj se obrne, saj citat ni letel nate kot avtorico ampak na to, kaj je bilo napisano.

Mene zanima, kako ima renomiran pravnik sploh čas viseti kje drugje, kot v službenih spisih,
pri delu s svojimi strankami in na obravnavah?
Res neverjetna profesionalnost in strokovnost nekega kakor strokovnjaka.
Se poraja resen dvom v to.

Poglej odgovore zgoraj in boš ugotovila, da si TI mene citirala. Od zdaj naprej bom preskakovala tvoje komentarje, ti pa mene pusti pri miru.
[/quote]

Kot je razvidno iz teme, si TI tista, ki se je vtaknila v Barco in ne ona vate. Kaj pa, ko bi ti pustila njo pri miru? Vsak, ki na MON-u bere obe vaju, mu je čisto jasno, katera je prijazna in ustrežljiva, katera pa nestrpna, žaljiva in velikokrat tudi žleht.

Tudi meni je Barca dostikrat dvignila pritisk, ko se je vtaknila v vsako temo, ne glede na področje. In ni pa ni nehala.
Tako da tukaj antilopo razumem.
Barce pa še vedno ne.

Berem tole klobaso in se sprašujem, kaj hudega se ti mora v življenju zgoditi, da postaneš kot antilopa?

Pa sem jo načeloma rada prebirala, mislim, da je pravnica, torej inteligentna oseba per se…. Ampak tako pritlehno zaganjanje v nekoga, ki dejansko nikomur ne naredi nič drugega kot dobro… tega res ne morem razumeti, pa če se še tako trudim.

Btw: nisem neprijavljena barca, čeprav bo antilopa sedaj seveda rekla, da sem. Je pa res, da imam srečo, da jo tudi osebno poznam in – draga antilopa, kaj na ti rečem: prijazna, dobra, pametna, nenaduta, strokovna, pa še fejst za povrh. Ali tvoji prijatelji tudi zate rečejo kaj takega?

A na to, da ima mogoce drugacen delovni cas ali pa kaj drugega pa nisi pomislila? Pa na to, da se morda zna tako zorganizirati, da ni potrebe po stalnem sedenju za spisi tudi ne, kajne? Na to, da ljudje nismo roboti pa verjetno se manj?

Seveda, najlazje je vzeti kladivo pa mahati vsepovprek. 😉

A na to, da ima mogoce drugacen delovni cas ali pa kaj drugega pa nisi pomislila? Pa na to, da se morda zna tako zorganizirati, da ni potrebe po stalnem sedenju za spisi tudi ne, kajne? Na to, da ljudje nismo roboti pa verjetno se manj?

Seveda, najlazje je vzeti kladivo pa mahati vsepovprek. 😉
[/quote]

Pravniki imamo tudi projektno delo, kar monkljam ni poznano.

Barca, ce ti bo zmanjkalo nickov, ti lahko pomagamo.

[/quote]

Kaj je ze to? 😛 ;))

[/quote]

Kadar imam še projektno delo, nimam niti približno ne želje, ne časa še kje drugje viset.
Verjetno si pa mislila projektno delo MON, kar verjamem.
In naslov tega projektnega dela na MONU je?
Kako obogatiti starševski čvek?
Kako forum starševski čvek vpliva na pravnice?
Kako forum starševski čvek krade čas in energijo določenim pravnicam?
Kako določeni pravnici izboljšati slabo samopodobo na forumu starševski čvek?

Delaš pro bono, za lastno promocijo, se ti bo izplačalo?
Kolikor poznam karieristke, ki gredo preko vseh trupel, se ti bo.
Boh naj ti požegna žetev, ko že jeseni seješ.

Hec pa je, da boš še vedno zadrto in nestrokovno babše, ki se boji še lastne sence.
Sploh obstaja ženska, ki ti ni nevarna?
Še v virtuali, kaj šele v reali.
Postaneš čisto nerazsodna in tvoja bolestna nevrotičnost vseka na plan brez zadržkov.
Adrenalin te ima pod komando, se nimaš nič rada?

A BI SE LAHKO VIDVE AVŠI PREPOTENTNI IZKLOPILI IZ TEGA VAJINEGA LAJNANJA IN BI TEMA SPET POSTALA TEMA S TEM NAMENOM, ZA KAR JE BILA ODPRTA. BABE VSEKANE.

Avtorici teme pa: napiši prošnjo za premestitev, in potem pokliči tja, kamor bi rada šla, torej v Mb in se pozanimaj, če je to možno.
Vendar se bojim, da to ne bo možno. Vsaj v zdravstvu UKC LJ IN UKC MB se ne da naredit premestitve, da se pa tako, da te v Mariboru sprejmejo na delovno mesto, in v LJ. daš odpoved.
Torej se v Mb zaposliš na novo. Preveri kar direktno, saj se ne rabiš predstavit s pravim priimkom, reči Novakova ali Horvatova tukaj.. itd itd.

Prosim, da kontaktiraš administratorje in ti le-ti potrdijo, da sem se v tej temi oglašala samo prijavljena!
[/quote]

Barca saj ni vredno. Vsem ostalim uporabnikov je očitno jasno kdo pomaga in kdo se želi prepirat.
Seveda pa lahko potrdim, da je vse tvoje pisanje izključno z registriranim nickom.

Se še da kje dobiti to pojasnilo, drugega linka mi namreč ne odpre???

Zaposlila sem se s 1.7., v JS, zaposlena sem za 5 ur dnevno (25 tedensko, ker so take potrebe delodajalca, sama bi bila raje zaposlena za poln delovni čas) in delodajalec se sklicuje ravno na prvo pojasnilo iz cititranega posta, vidim pa, da to očitno ne drži.

Hvala!!!

Se še da kje dobiti to pojasnilo, drugega linka mi namreč ne odpre???

Zaposlila sem se s 1.7., v JS, zaposlena sem za 5 ur dnevno (25 tedensko, ker so take potrebe delodajalca, sama bi bila raje zaposlena za poln delovni čas) in delodajalec se sklicuje ravno na prvo pojasnilo iz cititranega posta, vidim pa, da to očitno ne drži.

Hvala!!!
[/quote]

Ker se Barca že nekaj tednov ne oglaša več na MON, ti predlagam, da kontaktiraš MJU, da ti posredujejo njihovo sedanje stališče.

Ker se Barca že nekaj tednov ne oglaša več na MON, ti predlagam, da kontaktiraš MJU, da ti posredujejo njihovo sedanje stališče.
[/quote]

Bom poskusila še z registracijo in ji poslala sporočilo, upam, da se mi bo oglasila in mi posredovala to, kar mi ne odpre na priloženem linku.
Mogoče pa si je še kdo to shranil in lahko pripne sem?

Bom poskusila še z registracijo in ji poslala sporočilo, upam, da se mi bo oglasila in mi posredovala to, kar mi ne odpre na priloženem linku.
Mogoče pa si je še kdo to shranil in lahko pripne sem?
[/quote]
Pa saj lahko tudi najprej pokličeš na MJU, da dobiš kontakt od uradnika s tega področja, ki ti bo potem posredoval dopis.
Lahko pa jim tudi kar direktno pošlješ e-mail.

Načelno mnenje. Sramota. To samo pomeni, da nikoli ne dajo prav. Sam se moraš potruditi. Zakaj so po službah, da dajo načelna mnenja.

Pa saj lahko tudi najprej pokličeš na MJU, da dobiš kontakt od uradnika s tega področja, ki ti bo potem posredoval dopis.
Lahko pa jim tudi kar direktno pošlješ e-mail.
[/quote]

Kolikor razumem, to, kar je bilo tu objavljeno v povezavi (in ne vidim več), ni bilo mnenje MJU, ampak mnenje drugega ministrstva; “načelno”mnenje MJU je še vedno dostopno, tako da dvomim, da bi dobila kaj drugega.
Meni pa bi se seveda veliko poznalo, ali dobim zmanjšan regres samo zaradi tega, ker nisem zaposlena celo leto ali pa dobim še dodatno zmanjšanega zaradi tega, ker ne delam poln delovni čas.

Kolikor razumem, to, kar je bilo tu objavljeno v povezavi (in ne vidim več), ni bilo mnenje MJU, ampak mnenje drugega ministrstva; “načelno”mnenje MJU je še vedno dostopno, tako da dvomim, da bi dobila kaj drugega.
Meni pa bi se seveda veliko poznalo, ali dobim zmanjšan regres samo zaradi tega, ker nisem zaposlena celo leto ali pa dobim še dodatno zmanjšanega zaradi tega, ker ne delam poln delovni čas.
[/quote]

V času od objave tvoje teme do sedaj bi lahko s klicem ali dvema že dobila kakšno konkretno informacijo na MJU ali drugem ministrstvu.

P.S.: Ne grizejo. Vsaj ne po telefonu.

V času od objave tvoje teme do sedaj bi lahko s klicem ali dvema že dobila kakšno konkretno informacijo na MJU ali drugem ministrstvu.

[/quote]

Grizejo res ne, se pa vsaj po telefonu sklicujejo na pojasnila, ki so objavljena na strani MJU.
Sama pa se ne morem sklicevati na kako drugo pojasnilo, ker ga žal (tega, ki je bilo pripeto tule) ne vidim. A očitno obstaja.

Ga je slučajno katera takrat shranila?? Hvala!

Grizejo res ne, se pa vsaj po telefonu sklicujejo na pojasnila, ki so objavljena na strani MJU.
Sama pa se ne morem sklicevati na kako drugo pojasnilo, ker ga žal (tega, ki je bilo pripeto tule) ne vidim. A očitno obstaja.

Ga je slučajno katera takrat shranila?? Hvala!
[/quote]

Glede na to, da je Barca omenjala kolektivno pogodbo, poišči tisto, ki pokriva tvoje področje.
Morda najdeš tam podlago za polni regres.

Glede na to, da je Barca omenjala kolektivno pogodbo, poišči tisto, ki pokriva tvoje področje.
Morda najdeš tam podlago za polni regres.
[/quote]

Vem, da mi regres pripada v sorazmernem delu, ker nisem zaposlena celo leto, saj sem se, kot rečeno, zaposlila julija.
Kolikor pa razumem, je Barca dala pojasnilo, da pripada v celotnem deležu za čas, ne glede na to, da nisem zaposlena za 40 ur tedensko, ampak manj.

[/quote]

Takole, sem poslala mail na MJU in tam še vedno vztrajajo pri načelnem mnenju, so poslali pojasnilo, ki ga že poznam.

Res nihče ni shranil tega drugega pojasnila, ne znajdem se, kaj točno sploh naj iščem po naši kolektivni pogodbi, si pa mislim, da so precej podobne.

Takole, sem poslala mail na MJU in tam še vedno vztrajajo pri načelnem mnenju, so poslali pojasnilo, ki ga že poznam.

Res nihče ni shranil tega drugega pojasnila, ne znajdem se, kaj točno sploh naj iščem po naši kolektivni pogodbi, si pa mislim, da so precej podobne.
[/quote]

Si morda poskusila dobiti Barvo na ZS?
Morda vprašaš moderatorje za nasvet, kako priti do informacije, kaj je bilo na tisti sliki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close