vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika
Lepo bi prosila za odgovor, ali je možna prerazporeditev na enako delovno mesto v pravosodju iz enega okrožja v drugo – gre za uradniško delovno mesto. Vem, da je prerazporeditev možna v okviru okrožja, ne vem pa, ali je možno tudi iz enega okrožja v drugo – npr. da se v Mariboru na sodišču zaradi upokojitve sprosti delovno mesto uradnika na sodišču in da se tam premesti delavca iz sodišča v Ljubljani, ki sicer živi v Mariboru. Samo zanima me če je to možno in če je, prosim za ime oz. številko predpisa, ki to določa.
Ja, ampak vseeno je dobro, da poznas zakonodajo in podzakonske akte… pred casom sem jim sama posiljala podrobno vprasanje, ker se nisem strinjala z njihovim mnenjem in so ugotovili, da pravzaprav imam prav jaz in ne oni 🙂
Prijateljica pa je na racun tega dobila poln regres…
[/quote]
MJU ni nikoli ugotovil, da imaš prav ti. Ne piši traparij.
Ja, ampak vseeno je dobro, da poznas zakonodajo in podzakonske akte… pred casom sem jim sama posiljala podrobno vprasanje, ker se nisem strinjala z njihovim mnenjem in so ugotovili, da pravzaprav imam prav jaz in ne oni 🙂
Prijateljica pa je na racun tega dobila poln regres…
[/quote]
Čudno tudi to, da te niso na kakšno ministrstvo vzeli v službo glede na tvoje ekstremne sposobnosti. Imaš cel kup delovnih mest, ki so dobro plačana.
:))
So se vlekli ven, da oni dajejo samo nacelna mnenja in niso pristojni za natancno razlago v povezavi s PKP, ko sem jim natancno napisala, zakaj se z njihovim objavljenim mnenjem ne strinjam.
So pa, to pa je treba priznati,’sami posredovali moje vprasanje naprej na drugo ministrstvo, ki je potrdilo mojo trditev – in s tem ovrglo mnenje MJU.
In zakaj nisem zaposlena na kakem ministrstvu? Enostavno, ker nisem nikoli kandidirala za kako delovno mesto tam, niti si ne predstavljam, da bi zivela v LJ ali pa se vsak dan vozila tja.
Imajo še vedno javno objavljeno, po nekaj dopisovanja, načelnih mnenj in končno posredovanju mojega vprašanja naprej pa se je končalo takole https://www.shrani.net/6l6, da pripada to, kar sem trdila jaz in MJU pisal, da ne pripada.
Antilopa – ne skrbi, če napišem, kaj sem naredila, to tudi drži in to lahko dokažem 🙂
Res nisem pravnica (in se s formalno izobrazbo ne hvalim), spoznam pa se na delovnopravno zakonodajo in če sem v nekaj prepričana, uspem to tudi dokazati, pa čeprav večjim in močnejšim od mene …
Ne sodi po sebi glede pisanja anonimk…
Oglasila pa sem se v tej temi šele zdaj (in ne sinoči), ker imam v pisarni skener in sem lahko poskenirala dokument.
[/quote]
Barca, ti se meni v resnici smiliš. Tvoja bolesna želja po dokazovanju na tem forumu je naravnost smešna. Ampak, ne bom te motila, ti kar naprej piši sem gor in odgovarjaj. Če te to razveseljuje, bom tudi jaz srečna zate. Res, prosi uredništvo, da odprejo posebno podstran samo zate in tvoje nasvete in navali.
Barca, ti se meni v resnici smiliš. Tvoja bolesna želja po dokazovanju na tem forumu je naravnost smešna. Ampak, ne bom te motila, ti kar naprej piši sem gor in odgovarjaj. Če te to razveseljuje, bom tudi jaz srečna zate. Res, prosi uredništvo, da odprejo posebno podstran samo zate in tvoje nasvete in navali.
[/quote]
Antilopa – že pred časom so mi ponudili moderiranje foruma o računovodstvu, pa sem zavrnila, tako da tule ne pišem zato, da bi se dokazovala, ampak enostavno zato, da komu s kakim nasvetom ali komentarjem pomagam.
Lahko pa mirne duše preskočiš moje komentarje, saj v temah, kjer se ljudje dogovarjate za zmenke, ne sodelujem…
Antilopa – že pred časom so mi ponudili moderiranje foruma o računovodstvu, pa sem zavrnila, tako da tule ne pišem zato, da bi se dokazovala, ampak enostavno zato, da komu s kakim nasvetom ali komentarjem pomagam.
Lahko pa mirne duše preskočiš moje komentarje, saj v temah, kjer se ljudje dogovarjate za zmenke, ne sodelujem…
[/quote]
Poglej odgovore zgoraj in boš ugotovila, da si TI mene citirala. Od zdaj naprej bom preskakovala tvoje komentarje, ti pa mene pusti pri miru.
Z vsakim postom samo dokazuješ, da s tabo vse ne štima. Hvala!
[/quote]
Ženska, s tabo resno nekaj ni v redu.
Kolikor se pa ti besno zaganjaš predvsem v Barco, pa tudi ostale ženske na forumu, tega pa jaz še v življenju nisem videla.
saj smo vsi včasih zoprni, ampak to, kar ti delaš tukaj, je pa že za k zdravniku.
Ženska, s tabo resno nekaj ni v redu.
Kolikor se pa ti besno zaganjaš predvsem v Barco, pa tudi ostale ženske na forumu, tega pa jaz še v življenju nisem videla.
saj smo vsi včasih zoprni, ampak to, kar ti delaš tukaj, je pa že za k zdravniku.
[/quote]
Še enkrat, Barca, smešiš se z vsakim naslednjim postom. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.