Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

vprašanje za Barco ali kakšnega pravnika

Lepo bi prosila za odgovor, ali je možna prerazporeditev na enako delovno mesto v pravosodju iz enega okrožja v drugo – gre za uradniško delovno mesto. Vem, da je prerazporeditev možna v okviru okrožja, ne vem pa, ali je možno tudi iz enega okrožja v drugo – npr. da se v Mariboru na sodišču zaradi upokojitve sprosti delovno mesto uradnika na sodišču in da se tam premesti delavca iz sodišča v Ljubljani, ki sicer živi v Mariboru. Samo zanima me če je to možno in če je, prosim za ime oz. številko predpisa, ki to določa.

Odkrito povedano, tega nisem raziskovala, kako in kaj 🙁
Je objavljeno prosto delovno mesto ali je objava kot interni natecaj?

Vprašanje pošlji MJU.

Ja, ampak vseeno je dobro, da poznas zakonodajo in podzakonske akte… pred casom sem jim sama posiljala podrobno vprasanje, ker se nisem strinjala z njihovim mnenjem in so ugotovili, da pravzaprav imam prav jaz in ne oni 🙂
Prijateljica pa je na racun tega dobila poln regres…

Ja, ampak vseeno je dobro, da poznas zakonodajo in podzakonske akte… pred casom sem jim sama posiljala podrobno vprasanje, ker se nisem strinjala z njihovim mnenjem in so ugotovili, da pravzaprav imam prav jaz in ne oni 🙂
[/quote]

MJU ni nikoli ugotovil, da imaš prav ti. Ne piši traparij.

[/quote]

Čudno tudi to, da te niso na kakšno ministrstvo vzeli v službo glede na tvoje ekstremne sposobnosti. Imaš cel kup delovnih mest, ki so dobro plačana.

:))
So se vlekli ven, da oni dajejo samo nacelna mnenja in niso pristojni za natancno razlago v povezavi s PKP, ko sem jim natancno napisala, zakaj se z njihovim objavljenim mnenjem ne strinjam.
So pa, to pa je treba priznati,’sami posredovali moje vprasanje naprej na drugo ministrstvo, ki je potrdilo mojo trditev – in s tem ovrglo mnenje MJU.

In zakaj nisem zaposlena na kakem ministrstvu? Enostavno, ker nisem nikoli kandidirala za kako delovno mesto tam, niti si ne predstavljam, da bi zivela v LJ ali pa se vsak dan vozila tja.

Ne bom s tabo razpravljala, ni vredno.

daš vlogo na MJU za premestitev in potem se ob sprostitvi mest pogleda, če je kakšna interna vloga.

http://www.mju.gov.si/fileadmin/mju.gov.si/pageuploads/JAVNA_UPRAVA/SOUS/mnenja/Regres_za_letni_dopust_-_objava.pdf

Imajo še vedno javno objavljeno, po nekaj dopisovanja, načelnih mnenj in končno posredovanju mojega vprašanja naprej pa se je končalo takole https://www.shrani.net/6l6, da pripada to, kar sem trdila jaz in MJU pisal, da ne pripada.

Antilopa – ne skrbi, če napišem, kaj sem naredila, to tudi drži in to lahko dokažem 🙂

Res nisem pravnica (in se s formalno izobrazbo ne hvalim), spoznam pa se na delovnopravno zakonodajo in če sem v nekaj prepričana, uspem to tudi dokazati, pa čeprav večjim in močnejšim od mene …

Ženka, daj se malo vprašaj, zakaj ti gre Barca tako v nos. Ta tvoja nastrojenost proti njej je res že malo “bolna”, no.
Na srečo imamo Barco na MON-u. Z njo si lahko precej bolj pomagamo kot s tabo. Jaz sem ji že hvaležna za vsako pomoč:))

O lej jo, sedaj pa si se končno prijavila. Običajno si neprijavljena, ko napadaš.

O lej jo, sedaj pa si se končno prijavila. Običajno si neprijavljena, ko napadaš.
[/quote]

Ne sodi po sebi glede pisanja anonimk…

Oglasila pa sem se v tej temi šele zdaj (in ne sinoči), ker imam v pisarni skener in sem lahko poskenirala dokument.

Kr ena mama – tebi pa oprosti, ker ti z antilopo smetiva temo 🙁

Ne sodi po sebi glede pisanja anonimk…

Oglasila pa sem se v tej temi šele zdaj (in ne sinoči), ker imam v pisarni skener in sem lahko poskenirala dokument.
[/quote]

Barca, ti se meni v resnici smiliš. Tvoja bolesna želja po dokazovanju na tem forumu je naravnost smešna. Ampak, ne bom te motila, ti kar naprej piši sem gor in odgovarjaj. Če te to razveseljuje, bom tudi jaz srečna zate. Res, prosi uredništvo, da odprejo posebno podstran samo zate in tvoje nasvete in navali.

Barca, ti se meni v resnici smiliš. Tvoja bolesna želja po dokazovanju na tem forumu je naravnost smešna. Ampak, ne bom te motila, ti kar naprej piši sem gor in odgovarjaj. Če te to razveseljuje, bom tudi jaz srečna zate. Res, prosi uredništvo, da odprejo posebno podstran samo zate in tvoje nasvete in navali.
[/quote]

Antilopa – že pred časom so mi ponudili moderiranje foruma o računovodstvu, pa sem zavrnila, tako da tule ne pišem zato, da bi se dokazovala, ampak enostavno zato, da komu s kakim nasvetom ali komentarjem pomagam.

Lahko pa mirne duše preskočiš moje komentarje, saj v temah, kjer se ljudje dogovarjate za zmenke, ne sodelujem…

Meni je gospa Barca všeč in zelo dobrosrcna ženska se mi zdi.
Pa dobrodošlo je njeno svetovanje.

Barca je carica,ze marsikimu je pomagala,ti pa ki jo blatis,zapri umazano gofljo.

Antilopa – že pred časom so mi ponudili moderiranje foruma o računovodstvu, pa sem zavrnila, tako da tule ne pišem zato, da bi se dokazovala, ampak enostavno zato, da komu s kakim nasvetom ali komentarjem pomagam.

Lahko pa mirne duše preskočiš moje komentarje, saj v temah, kjer se ljudje dogovarjate za zmenke, ne sodelujem…
[/quote]

Poglej odgovore zgoraj in boš ugotovila, da si TI mene citirala. Od zdaj naprej bom preskakovala tvoje komentarje, ti pa mene pusti pri miru.

Jaz sem tudi vesela da je nekdo resen na forumu…nekdo ki se mu da napisati resen odgovor. Tako da hvala Barca, pa upam da ti bodo razne živali (Antilopa…) ne bodo pobrale volje, da še naprej pomagaš s svojimi nasveti.

Seveda sem te citirala in citirala bi vsakega, ki bi napisal, naj vpraša na MJU, ker niso vsemogočni in nimajo vedno prav.

Je pa pravzaprav zanimivo, kako si bila sinoči cinična, danes pa dokazil prav nič ne komentiraš, ko se je izkazalo, da sem res imela jaz prav 🙂

Z vsakim postom samo dokazuješ, da s tabo vse ne štima. Hvala!

Z vsakim postom samo dokazuješ, da s tabo vse ne štima. Hvala!
[/quote]

Ženska, s tabo resno nekaj ni v redu.

Kolikor se pa ti besno zaganjaš predvsem v Barco, pa tudi ostale ženske na forumu, tega pa jaz še v življenju nisem videla.

saj smo vsi včasih zoprni, ampak to, kar ti delaš tukaj, je pa že za k zdravniku.

Ženska, s tabo resno nekaj ni v redu.

Kolikor se pa ti besno zaganjaš predvsem v Barco, pa tudi ostale ženske na forumu, tega pa jaz še v življenju nisem videla.

saj smo vsi včasih zoprni, ampak to, kar ti delaš tukaj, je pa že za k zdravniku.
[/quote]

Še enkrat, Barca, smešiš se z vsakim naslednjim postom. 🙂

Še enkrat, Barca, smešiš se z vsakim naslednjim postom. 🙂
[/quote]

Prosim, da kontaktiraš administratorje in ti le-ti potrdijo, da sem se v tej temi oglašala samo prijavljena!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close