vprašanje za admina
Verjetno bi le redkokdo lahko oporekal afroditni ugotovitvi, prav tako pa tudi verjetno nihče ne pomisli, kdo vse pa te forume sploh financira. Mi smo navajeni dobiti vse zastonj in želimo najboljše. To pa ne gre ravno skupaj, pa je morda potrebno napravit kdaj kak kompromis. Torej: uporaba foruma je zastonj, zravn so pa še podtaknjene marsikomu nadležne reklame, preko katerih se morda dobi kak skromen cekinček in tako lahko forum deluje dalje.
Morda se pa tudi motim 🙂
nisem admin – te moram razočarati, ker nisem mislila na reklame. Za te vem, da je pač nekako treba financirati vse to in me nič ne motijo tiste “pasice”.
Bolj me je zbodlo dejstvo, da je ogromno vprašanj v zvezi s telefonijo, pa čedalje manj za računalnišvo. In tukaj se izgublja tista preglednost, ki je bila prej.
Mogoče pa se tudi jaz motim. Pa brez zamere.
Morda bi lahko, brez večjih naporov, uredili tako kot je razvrstitev tem in še dodatnih podtem na forumu: [b]Gradimo, opremljamo in urejamo dom[/b].
Smo razmišljali tudi o ločitvi na dva foruma, vendar ker sta to vedno bolj dopolnjujoči področji in jih je težko razmejiti, predvsem ko govorimo o mobilnem internetu, nalaganju aplikacij…. smo za sedaj odločili, da ostaneta skupaj.
Smo pa že začeli z razvrščanjem. S tem bo forum res bolj pregleden.
V prvi fazi smo ločili mobilno teleforijo http://med.over.net/forum5/list.php?39,category=46, sedaj pripravljamo še druge rubrike.
So pri tem kakšne posebne želje?
Verjetno bo moral bili FB in Gmail 🙂 posebej, pa še nekatere druge rubrike.
Bomo pa malo pospešili ker vidim, da je interes in potreba.
Pohvalno, da ste začeli forum spreminjati na boljše! 🙂
Za »železnino« si ne bi drznil kaj pretirano pisati. Morda bi kot predlog za diskusijo o programih dal nekaj svojega in nekaj kopiranega z majhnimi dopolnitvami. ; ) Seveda je vprašanje kam postaviti neko zadevo takrat, ko je lahko na večih mestih. Enoznačnih odgovorov žal ni.
Moji predlogi:
– Novičarstvo – News
– Splošna vprašanja (karkoli bi to že bilo?)
– Panika, pomagajte in rešitve – ko te v stiski stiska stiska!
– Drobni nasveti – Tips & Tricks
– Kako naj … – How To …
– Viroza
– Free like beer – je že!
[hr]
Večkrat je tako, da je največ nujnih vprašanj na >Starševskem čveku in so mnoge rešitve že tam bile podane. Pa tudi po drugih forumih se kaj najde. Prestavitev sem ima včasih (ne vedno) le »arhivsko« vrednost. Mnogokrat je tako, da ljudje niti ne pogledajo, če so odgovori že podani.
Ta rešitev s podkategorijami je najbrž preveč podrobna, ker je vprašanje ali je mogoče tako natančno vse opredeliti. Morda se pa utrne še kakšna nova ideja.
| Software |
• Sorted by Platform [list]
• Apple Mac OS
• Microsoft Windows
• Unix, Linux, FreeBSD etc.
• PDAs [Personal Digital Assistants]
• Players
• Mobile phones – je že!
• Others
[/list]
• Sorted by Type [list]
• Development
• eLearning
• Games
• Graphics and CAD
• Internet & LAN
• Linguistic tools
• Multimedia related
– Music
– Video
• Office related
• OS and system related
• Scientific
• Security
• Social networking
– Blogs
– Chat
– Facebook
• Screensavers
• Web
• Utilities
• Others
[/list]
• A.I.O. Collections
• Portable versions
• Older software
.
🙂 Hvala za predloge. Odlični in veliko ste olajšali.
Sedaj pa res treba v akcijo in čez vikend tole premetat.
Forum je zaprt za komentiranje.