Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Vprašanje glede vpisa zaradi statusa

Vprašanje glede vpisa zaradi statusa

Pozdravljeni!

Sem diplomantka ene od ljubljanskih fakultet in trenutno opravljam pripravništvo. Ker se mi bo v kratkem izteklo bi se rada nekam vpisala v tretjem roku, da bi imela status, vendar na to na žalost prej nisem pomislila (je bila možnost redne zaposlitve, a sem izvisela), zato se v prvem in drugem roku nisem vpisala.

Zanima me, če imam kaj možnosti, da me še kam sprejmejo v tretjem roku, čeprav se letos še nisem vpisovala in kam bi se bilo najbolje vpisati? Drugače še nisem stara 26.

Hvala za odgovore,

Maja

Pozdravljeni,

njabrž ne boste zadovoljni z odgovorom. Predlagam Vam, da vprašate na posamezne fakultete, kje imajo še prosto ali pa na UL, UMB, UNG, kje imajo še prostor. Pa saj veste, kakšno je moje mnenje o fiktivnem vpisu….

Daša Modic Gorjup

Pozdravljeni včeraj sem ugotovila da nisem sprejeta na doben fax Zato me zanima na katero šolo se naj prijavim da bi dobila status?

Zakaj bi se vpisala samo zaradi statusa? Že tako ima država preveč stroškov. Pojdi na zavod in išči službo. Ne rabimo lažnih študentov!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close