Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vprašanje glede odpovedi pri airbnb

vprašanje glede odpovedi pri airbnb

Pozdravljeni,
želela sem odpovedati rezervacijo pri airbnb. Pri podrobnostih potovanja na voljo ni bilo ponujene nobene opcije v smislu odpoved oz. sprememba rezervacije, čeprav je bilo navedeno, da je možna odpoved do 16.3.2020. Na voljo je bila le opcija “izbris dogodka”. Po kliku na to v potovanjih ni več moje rezervacije, vendar nisem dobila nobenega obvestila na mail ali v profilu, da je rezervacija odpovedana.
Zdaj me pa zanima ali sem mogoče rezervacijo nepravilno odpovedala.
Obrnila sem se tudi na center za pomoč, vendar so zasuti z delom zaradi coronavirusa, zato sprašujem tudi tukaj.
Če se kdo spozna oz. ima več informacij glede gumba “Izbris dogodka”? Google mi ni pomagal 🙂

Pravilen postopek je “Cancel Reservation”.

https://www.wikihow.com/Cancel-a-Reservation-on-Airbnb

Na prenosni napravi je potrebno izbrati TRIPS, nato SHOW DETAILS.. posrkolaš navzdol do “Cancel Reservation”. Klikneš, izbereš razlog: Other.. zapišeš razlog (Covid19).

Za INFO, vsaj pri meni, je AirBnB zaradi koronavirusa tudi tistim ponudnikom, ki so prej imeli drugačne pogoje (npr. 50%) le te spremenil v “Full refound, minus the service fee”.

De omnibus disputandum..

airnb .še radi boste oddajali študentom

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close