Najdi forum

vprasanje glede gsm

Foter rabi gsm in ker ga malo rabi bo kupil mobipaket. Ker ni nujno da takoj jutr leti kupit me zanima če se splača malo počakat da pride kak nov mobipaket ven. Ve kdo kolk časa je posamezen paket že na trgu?

MobiTukalica+
Philips Fisio 822, 29.900 SIT

MobiBobnarica+
Acer Taurus, 16.900 SIT

MobiKavka
Philips Fisio 120, 19.900 SIT

Če ga pa ne potrebuje takoj, potem je pa najbolje
da počaka še nekaj mesecev, menda bodo hude akcije
telefoni po 1 sit in podobno, sicer bodo bolj za en klinc, samo
bodo pa poceni!
Če pa potrebuje telefon naj pa gre na prvi Petrol in si ga pač kupi…

Sploh ne razumem kje je tukaj vprašanje, poglej v teh paketih včasih menjajo telefone in pdoobno!

Oče naj pove želje, kaj želi s telefonom početi, kot npr:

– pride v bife – da hud telefon na mizo in bejbe se lepijo na njega
– pomembne velike črke na ekranu
– pomemben velik ekran
– pomembne barve
– pomembno da ima že pesmico Na Golici vgrajeno
– MMS-ji da gleda filme
– kamera da lahko …..
– velikost – da ne trga žepov

in podobno!

Potem se pa odloči – in ga pojdi očetu iskat pa bo.
Eni telefoni so dlje časa, eni manj časa, garancijo imajo pa itaq vsi!

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Nisem še slišal da bi kje menjali telefone me pa zanima… je to tud pri mobipaketih? Po moje je to pri unih dragih telefonih. Za fotra je važno samo da baterija vzdrži vsaj 3 dni ostalo ni pomembno.

Noben mobi paket ni ultra zastarel, tako da ti svetujem naslednje: z očetom se zapeljita v mobi center in si vsakega posebej oglejta. Če oče skuri več kot 1000 sit na mesec potem se najbrž splača pogledat kateri telefon bi dobila dovolj poceni, če se prijavi v upokojenski paket, ki je poleg študentskega se mi zdi najbolj ugoden.
Vsekakor naj gre on zdraven (pa zadnje tri odrezke od penzije v varžet!) in naj lepo vsakega posebej pogleda, potipa, kako mu v roke sede kako na ekran vidi in podobno. nič ni namreč hujšega, kot poslušati starega nergača, češ kako mu tale telefon sploh ne paše.
Še ena dobra varjanta: počasi mu podtikaj svojega in ko se ga bo navadil gresta kupit novega. Ti vzameš novega, njemu pa poturiš svojega:))
Še to: zakaj pa ravno mobitel?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close