Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Vprašanja v zvezi s preklopom iz mobitela na simobil

Vprašanja v zvezi s preklopom iz mobitela na simobil

Pozdravljeni,

trenutno še imam naročniško razmerje, sklenjeno pri mobitelu, ampak bi želela preiti na simobil (orto u nulo), zato imam nekaj vprašanj:

1. ali moram najprej prekiniti naročniško razmerje pri mobitelu ter nato preiti k simobilu oz., če lahko grem kar k simobilu ter se mobitelovo razmerje s tem avtomatsko prekine?

2. glede sim kartice- ali jo moram imeti poleg oz. so pomembne številke, ki so na njej? Mi jo bodo slučajno zamenjali in bom dobila novo?

3. razmišljam, da bi s paketom orto u nulo vzela tudi nov gsm aparat. Imela bi znamko Samsung, zato me zanima, če mi kakšnega posebej priporočate iz vaše ponidbe, ki bi imel touch screen, wifi, možnost garmina oz. zemljevidov?

To bi bilo zaenkrat vse. Če se bom še kaj spomnila povprašat, se javim 🙂

Hvala že vnaprej!

Pozdravljeni,

Nas veseli, da bomo dobili novo uporabnico. Vse informacije za katere sprašujete, boste našli na naši spletni strani tukaj: http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?cid=61470E5D-5A97-09C9-D485-8B2E253A1B2A&linkid=article.

Je pa postopek zelo enostaven in hiter. Oglasite se na našem prodajnem mestu, kjer bomo vse uredili za vas. S seboj prinesite le: osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list), davčno številko in bančno kartico in račun za telekomunikacijske storitve za številko, ki jo želite prenesti. Račun ne sme biti starejši od treh mesecev.

Med Samsung telefoni pa bi bili glede na napisano za vas morda zanimivi:
Samsung Galaxy mini,
Samsung Galaxy Ace,
Samsung Pro,
Samsung Galaxy S,
Samsung Galaxy S II

Če bi imeli še kakšno vprašanje, pa le sporočite.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Hvala za odgovore.

Zanima me še tole: kot sem razumela, bom takoj ob sklenitvi naročniškega razmerja pri vas, dobila novo SIM kartico ter neko začasno številko. Ali to potem pomeni, da bo stara kartica takoj zanič in me ne bo mogel nihče v tistih 3 dneh nanjo poklicat? (sprašujem, ker sem oddala prošnje za študentsko delo in bi bilo nerodno, če me potem ne bi mogli kontaktirat).

pozdravljeni, mene zanima isto kakor avtorico zgoraj.Moj mobitel je na naročnino in račun dobimo na moževo ime,ker je takrat pred 10 let vzel paket. Ali mora tudi on biti zraven ko prinesem vse kar ste gor navedli? ali mi številka ostane ista ? hvala za trud.

Pozdravljeni, rabila bi vašo pomoč.
Svoj telefon sem zamenjala s prijateljevim in nastala je težava. jaz namreč uporabljam Mobitel on pa je uporabljal Simobil. Sedaj pa ko imam jaz njegov telefon ne morem odpreti interneta in prav tako MMS sporočil. Če kdo ve kako se to preklopi ali zakaj mi to ne deluje bi bila zelo vesela odgovora.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close