Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Vprašanja na razgovorih za službo

Vprašanja na razgovorih za službo

Danes sem bila na razgovoru za službo in so mi postavili vprašanje, nad katerim sem bila presenečena. Seveda sem odgovorila nanj, a sem ga prvič slišala pa sem že dala nekaj razgovorov za službo skozi.
Vpr. je bilo: “Kako bi opisali sodelavc/ko, s katerim se največ družite v službi?”

A mi lahko naštejete še kakšna takšna zanimiva vpr?

Kako bi reagirali, če bi sedajle od vas zahtevali, da greste na dvorišče in z motorno žago oropate bližnji dom upokojencev, z izkupičkom pa nakupite pečen kostanj?

To sprašujemo pri nas….

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

bemve, a si rad do petih v službi?

zelo zvito vprašanje; druženje s sodelovci med službenim časom…

Vprašali so me oz. še prej smo morali izpolniti vprašalnik, če (na katerih forumih) na internetu sodelujem, katere internetne vsebine spremljam, koliko prijateljev imam na facebooku, zadnja knjiga, ki sem jo prebrala, kaj se mi zdi najbolj pomembno pri vzgoji otrok (v bistvu si tu razkril svojo družinsko situacijo…), moje mnenje o nečem – v enem stavku (recimo o paranormalnem…), kaj si mislim o določeni situaciji v določeni državi (tam naj bi poslovno sodelovali),…
In še in še vprašanj – nekatera so bila res butasta, še bolj “zanimiva” vprašanja pa so sledila na psihološkem testiranju 🙂
Niso me izbrali.

Vprašanje o vzgoji ni nujno bilo namenjeno razkrivanju družinske situacije, saj gre vzgoja po enakih principih kot delo z ljudmi oz menedžiranje – najbrž se iz načel o vzgoji da razbrati tudi to, kako delaš z ljudmi.

niti slučajno…..

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close