Vprašalnik za moške
Predvidevala sem, da bo vprašanje težko. Hvala tistim, ki ste se potrudili z odgovorom.
Finance nimajo zveze s številom otrok. Če si kdo zelo želi otrok, najde denar za njih. Tako pravijo.
Glede četrtega in nadaljnih otrok sem načeloma proti. Zadovoljna sem z mojimi srčki. A nikoli ne reci nikoli je moje reklo. Bi bilo treba temeljito premisliti.
ani***! Verjetno ne želiš vedeti naslova, prej, če jih videva. Ja. Več jih vidi, kot prej, ko sva še živela skupaj.
Kren: ni problema. Dokler si ne razjasnim, kaj je v življenju neobhodno potrebno, naravno, torej smisel življenja, tako dolgo ne bom naredila nobenega koraka v smeri partnerstva. Do spoznanja o tem, kako se s svojimi ravnanji čimbolj približati naravnim zakonitostim, lahko pridem tudi z spoznanji o določenih družbenih normah.
Kar tako vprašam.
Sicer pa mislim da pri 37 letih še ni prepozno,da si ustvariš novo družino.
Tudi trije šoloobvezni otroci najbrž niso prevelika ovira.Mislim da je največ odvisno od tebe,od tvojih pričakovanj,od tega koliko se boš ti potrudla za zvezo in če si je sploh želiš.
Priznam da ne vem kako bi jaz reagiral v takšni situaciji.Po moje je čist odvisno od tega kakšna je ženska-pa ne mislim zdaj na videz-če je ona OK bi najbrž tud otroke sprejel.
Veliko sreče ti želim
Lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.