Vprasalnik za cepljenje POZOR!!!
čekdisout, 14.02.2022 ob 12:47
vprašalniki se podpisujejo pred cepljenjem, 14.02.2022 ob 11:33
čekdisout, 14.02.2022 ob 10:58
o kakem vprašalniku govoriš?
še pred nobenim cepljenjem, ne za kovidom, ne za rumeno mrzlico, ne za …. nisem izpolnjevala kakšrnega koli vprašalnika ali hodila na detajlni zdravniški pregled.
smo pa recimo vedno zavrnili cepljenje pri otroku, če je imela vročino. ni treba v laboratorij za to, da veš, da nisi glih ok.
Ma jebela no:
pojdi se cepit
😀
nobenega vprašalnika ne dobiš. od kod tole kroži, pojma nimam, cepljena sem bila s tremi dozami, nobenega vprašalnika nisem izpolnjevala
To so javno objavljeni obrazci na spletu, od posameznih zdravstvenih domov -preveri sama, če si še naprej nejeverna.
Glede tvojega napisanega “cepi se”, pa samo tole – tisti, ki se dosedaj ni cepil z mRNA cepivi, se tudi po vsej verjetnosti ne bo – pa če je to iz upravičenih zdravstvenih razlogov, ali lastne odločitve. Ima to pravico. Tako , kot si jo imela ti, da si se. Tvoja odločitev, ki je nimaš pravice vsiljevati nikomur.
Posledice cepilnega genocida:
Cepljenje” oziroma genski preparat torej izniči naravno pridobljeno imunost. Vsi prebolevniki tako lahko začnejo svoj boj s kovidom-19 ponovno od začetka.
Tisti, ki dobivate sporočila, da vaša e-pošta ne bo pregledana, ker ni oddana v času delovanja ordinacije, se morate pritožiti na višje inštance. Je že bilo na poročilih točno to in so povedali, da je treba kontaktirat nadrejene. Potem so se eni zdravniki, ki to pošiljajo, vlekli ven, da imajo ogromno število el. pošte in je ne zmorejo pregledati bla bla bla. Skratka, to ni sprejemljivo!
Moj zdravnik odgovarja vedno, najpozneje naslednji dan. Ko pa enkrat pediatrinja ni ne odgovarjala na maile niti se niso javljali na telefon, sem pa uletela, itak prazna čakalnica, onidve pa se nekaj menita. Sem klicala iz čakalnice, meni daje zvok zasedeno, onidve se menita naprej, ne sliši se nobenega zvonjenja. Sem zaropotala in jim zagrozila s prijavo inšpekciji, direktorju ZD itd. So takoj vklopili telefon in se je gospa med. sestra začela javljat na telefon. Ne se pustiti!!!
Glede vprašalnikov, ja, sem izpolnila ta vprašalnik, Obala. In česa tu naj ne bi človek o sebi vedel? Če si prebolel kako virozo z vročino v zadnjih 14 dneh? Če si imel alergično reakcijo? Pa saj so vprašanja, ki jih vsak zase vedno ve.
Kakšno jemanje krvi? Ja, potem pa še ekg, ultrazvok in magnetno resonanco naj bi vsak naredil preden se cepi, ali kako? In kaj ti to pomaga? Tudi če ti pokaže vse bp, je možno, da si med 0,002% tistih, ki bodo imeli hujše posledice po cepljenju. Ali pa si med 3,5% tistih, ki bodo imeli hujše posledice po prebolelem kovidu (taka je statistika). Pa čeprav si bil prej popolnoma zdrav in direkt iz sistematskega pregleda. Ali pa si rakav bolnik, sladkorni, z visokim pritiskom itd. itd., pa ti ne bo po cepljenju nič. In kaj zdaj?
Forum je zaprt za komentiranje.