Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašajte za astrološka ujemanja

vprašajte za astrološka ujemanja

Mah, dolgočasno, malo dinamike manjka. Delo s papirji, kaj češ. 🙂

Sicer pa Calypso sigurno ne bi priznala četudi bi uganili. Glede na to, da je na lepe pesmice pripenjala opolzke melodije sigurno ni levinja. Levinje imajo stil. :)) Mislim, da je lahko nekaj od naslednjega: strelec, dvojček ali oven.

Hmm antilopa zakaj pa tako misliš? : ))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Saj ti ženske jedo iz roke, boš že sam uganil. 🙂

No ja vse pa tud ne lej jo haha. Nekatere pa ja samo sej to precej moškim nisem nobena izjema : )

Aja, da še Misonkki odgovorim: zanemari tehtnico v luni. Tehtnica je edini astrološki znak, ki je v resnici predmet, zato nekega posebnega vpliva luna v tej poziciji nima. Preostala dva znaka – kozorog in škorpijon sta tako močna, da tehtnico “preglasita”. :)) Bolj previdna bodi v času polne lune ali mlaja, ko bi omahljivost in neodločnost tehtnice lahko prišla do izraza med tem, ko bi vozila avtomobil.

No tako en sklop smo zaključili, če ima še kdo kakšno vprašanje glede teme posta pa na dan z vprašanji : )

Spoštovani moderator, a okrogle mize na temo seksualna privlačnost med znamenji pa ne bo? :)))

Antilopa kaj točno te zanima? Znano je da so ognjena znamenjo zelo temperamentna strastna ipd.

Misliš, da je sexualna privlačnost odvisna od astrološkega znamenja? Kaj ti misliš o tem : ))))

Jah, saj sva oba pionirja na področju moderne astrologije. 🙂 To pomeni, da morava to področje še raziskati med forumaši.

Zato naj vsak forumaš navede kaj je po horoskopu in ali obstaja kakšno znamenje v horoskopu na katero se bolj “palijo”. 🙂 Meni so bili nekoč všeč moški strelci, zdaj sem pametnejša. 🙂

Jah, saj sva oba pionirja na področju moderne astrologije. 🙂 To pomeni, da morava to področje še raziskati med forumaši.

Zato naj vsak forumaš navede kaj je po horoskopu in ali obstaja kakšno znamenje v horoskopu na katero se bolj “palijo”. 🙂 Meni so bili nekoč všeč moški strelci, zdaj sem pametnejša. :)[/quote]

No če lahko jaz začnem : )

Da bi glih gledal kaj je ženska po horoskopu to ravno ne važno, da sva si všeč pa da se razumeva zdej koliko se razumeva je pa dostikrat pogojeno vsaj deloma z astrološkim znamenjem.

Vem da strelke, levinje pa tudi ovnice so po mojih izkušnjah odlične v postelji skratka velja kot na splošno oven iskra lev ogenj strelec explozija : )

Moram preveriti, če je kaj resnice na tem – seveda za moška znamenja ;))

Midva z mojim se astrološko menda niti približno ne ujemava. V resničnem življenju zaenkrat tega na srečo še nisva opazila. Ko/če nama bo kdaj zaribalo, bova pa lahko vedno rekla, da se je to zgodilo zgolj zaradi astrološkega neujemanja in ne zaradi tega, ker sva ga midva sama nekje polomila.
Se da astrološko neujemanje navesti tudi kot uradni razlog za ločitev? Ne da se.

Moram preveriti, če je kaj resnice na tem – seveda za moška znamenja ;))[/quote]

Kalipso na splošno in drugače to velja : )

To o ločitvi ne vem, vem pa da če vama laufa, da se nima smisla spotikati ob astrologijo, ta psevdo znanost je predvsem fama za ljudi, ki nimajo nikogar in/ali z nikomer niso zadovoljni 😉

To o ločitvi ne vem, vem pa da če vama laufa, da se nima smisla spotikati ob astrologijo, ta psevdo znanost je predvsem fama za ljudi, ki nimajo nikogar in/ali z nikomer niso zadovoljni ;)[/quote]

Nisem nek nasprotnik astrologije. Še vedno bolje to kot vedeževanje. Se pa ne obremenjujem s tem. Zanimivi se mi zdijo recimo opisi lastnosti določenih znamenj. Normalno, da različnosti med ljudmi obstajajo. Mislim pa, da ni nujno, da so razlog, da dva ne bi mogla skupaj funkcionirat. Če bi jaz imela ob sebi nekoga, ki bi bil takšen kot jaz, mi bil v vsem podoben, imel glede vsega isto mnenje kot jaz, bi znorela. 🙂

Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega 😉

Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega ;)[/quote]

Mi smo imeli doma eno knjigo, ki je imela neke opise teh znamenj, pa kitajski horoskop itd. Bila je pa to tudi sanjska knjiga. In moja babica je vsak dan obsedeno brala tisto sanjsko knjigo in se sekirala zaradi nje. Potem je ta knjiga nekega dne “čudežno izginila” oziroma se preselila v Ljubljano. Nihče več je ni bral in vsi so živeli mirno in srečno do konca svojih dni.

Meni pa ne preveč, prepogosto ugotavljam, da so opisi po večini pomanjkljivi, zdaleč ne odražajo prave resnice – samo sebe vedno najdem v vseh znamenjih, zato mi je na nek način bedasta, človek z njo le zapravlja čas (bolje da bi se v tem času, ki ga je zapravil za astrologijo ukvarjal s športom ali štrikal, bi imel več od tega ;)[/quote]

Mi smo imeli doma eno knjigo, ki je imela neke opise teh znamenj, pa kitajski horoskop itd. Bila je pa to tudi sanjska knjiga. In moja babica je vsak dan obsedeno brala tisto sanjsko knjigo in se sekirala zaradi nje. Potem je ta knjiga nekega dne “čudežno izginila” oziroma se preselila v Ljubljano. Nihče več je ni bral in vsi so živeli mirno in srečno do konca svojih dni.[/quote]

That’s the whole point! Človek lahko komod mirno in srečno živi brez te navlake 😉

Antilooopaaaaaa:))))

Sem pozna danes.)

Hvala hvala za razlago!!!
Sinoči se ti poslala pa si spregledala:)

Tehtnica ni moja.

Imam torej v rojstnem datumu mojo Luno v Devici,kaj bo šele to za en hudič hehe:))

In seveda še vedno koza s škorpiončkom:)))

Kava!!!

vidim da se ful preganjate tu…hehehe…

pa še meni prosim povej…

nimam pojma kak se to sploh očita,kaj,kako,zakaj…tu je moja letnica rojstva…19.5.1986

hehehe,me prav zanima…pa še enga petelinčka sem spoznala….de vidmo kaj sledi…

pozdravčk

Ančika, če dobr zgledaš, pomeni, da sva si usojena ne glede na nebesno znamenje :>

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

sej ne vem kam je prlimal moj post…hehehe…se vid de nimam cajta se tu flosat…uglavnem no če si se ponudil sprejmem…hehehe…ne vem kaj kdo kako….tu je moj rojstni datum 19.5.1986…kaj mi lahko poveš…in hvala 🙂 pa še enga petelinčka sem spoznala,me zanima ka bo s tega…bemti je firbec kazen 🙂

lp,ančika

ja sandi sva si namenjena da se obvoziva 🙂

upssss…sadni…ne sandi…me neki fuka 🙂

Ti bom jst povedu. Nista za skupaj, čez leto in 2 meseca te bo prevaral, o družini pa ne želi niti slišat, tako da na dolgi rok na žalost nista kompatibilna. Išči srečo drugje !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close