Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašajte za astrološka ujemanja

vprašajte za astrološka ujemanja

Misonka jz bi rekel ambiciozna, rada se smeješ imaš izreden občutek za lepo res izreden estet si in ni naključje da imaš tak nadimek in kot rečeno prej s tabo ni šale.

Kej več bo pa antilopa povedala.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Odlično Seba!!!!

Čakam se Antilopco:::)))

Misonkka, tebi se posvetim jutri, grem ajat. 🙂 Če pozabim, me spomni.[/quote]

Nočka:))

Antilopa seveda izkušnje prinesejo svoje : )

U glavnem mene si odlično ocenila izkušnje so pa potem prinesle marsikatero spremembo ampka v osnovi sem tak.

Najbol mi grejo na živce device matr to sam neki cincajo pa komplicirajo pa… hehe : ))))[/quote]

Ženske ali moški? Moški device so težki analitiki in komplikatorji. :)) Če bi ga v trgovino poslal po kg kruha, bi obšel Spar, Mercator, Tuš, Hofer, na koncu pa bi bil zmeden, ker se ne bi znal odločiti, ali je bolj pomembna cena ali kvaliteta. Pri tem bi porabil več bencina kot bi privarčeval pri tem kilogramu kruha. :)[/quote]

Ja antilopa to sem mislil vse zanalizirajo u nulo potem pa ne vejo več ne kaj.

Najbolj mi gredo pa na živce ker skoz neki kritizirajo in ne razumejo levje veličine haha 😀

Antilopa da se ne bos jutri matrala z nepopolnimi podatki,ti jih prilimam danes.
Ob rojstvu je bila Luna v Devici (tehtnica ni zame.Prisla je kasneje).

Torej kozika s skorpionom;))

Lep dan;)

Seba111, nenavadno se mi zdi, da imaš luno v devici in hkrati trdiš, da ti gredo na živce. Po mojih izkušnjah se npr nekdo, ki ima sonce v znjamenju žnj in nekdo drug luno v istem znamenj žnj, ti sve osebi kar precej ujameta (beri – ujel bi se z žensko, ki je devica).

Levja veličina? Kaj je to? Spet nek podaljšek za pohojen ego?

Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.

Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.[/quote]

Antilopa, moja virtualna prijateljica – kaj si tako kolerično odpisala – si morda lev??
Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))

Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.[/quote]

Antilopa, moja virtualna prijateljica – kaj si tako kolerično odpisala – si morda lev??
Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))[/quote]

Calypso, ti si ena zelo prepirljiva ženska. Mi levi se s takimi ne ukvarjamo, niste nam zanimivi. Ne zanima me, kje imaš ti luno. Preskoči pogovor z mano in Misonkko.

Da je Calipsa zelo prepirljiva in konfliktna,sem dojela včeraj.Takšnih težačic pa res ne potrebujem.

Obvoz torej..

Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))[/quote]

Calypso, ti si ena zelo prepirljiva ženska. Mi levi se s takimi ne ukvarjamo, niste nam zanimivi. Ne zanima me, kje imaš ti luno. Preskoči pogovor z mano in Misonkko.[/quote]
Ne vem, kje zaznavaš prepirljivost v tem sporočilu. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko če že sprašuješ- nisva mislili v zadnjem postu…

Beri njene včerajšnje poste.

Zakaj včerajšnje, če pa je zdaj prišlo do težav? 🙂 Ali pa so prišle z zamikom? 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne razumeš.Ni panike.Antilopa se je odločila,da je Calipsina komunikacija konfliktna.Z njo se strinjam.Zakaj bi še danes zadeva potekala naprej brez potrebe?

Ti lahko nadaljuješ,kdo ti brani.

Mogoče je pa Antilopa konfliktna in jo raje ubere, ko začuti konflikt (v sebi).

Misonkka, ne ukvarjaj se z Markom. On se itak vpleta v vsak pogovor kot kakšna “tetkica”. :))) Sploh ga nihče ni klical za razsodnika, on bi pa kar “pomagal”. 🙂 Naj se on pogovarja z njo.

Saj nikogar nihče ni klical, pa smo vseeno vsi tu. :)) Ne bit preveč zlobni, škodi lepoti. 😉

Za nekatere osebke je za to že zdavnaj prepozno 😉

Marko, me veseli, da spodbujaš komunikacijo, toda nima smisla čvekati z ljudmi, ki niso zmožni prebrati/sprejeti tujega mnenja in vse kar je drugačno od njihovih verovanj meji že na konflikt. Torej, da se mi očita prepirljivost, konfliktnost je pogojno upravičeno 😉

Vseeeno pa dopuščam možnost, da nam antilopa le želi ponazoriti, kako se levi radi “petelinijo” za prazen nič :))) uf, kakšna veličina 😛

Nikoli ni prepozno. :))

Res je antilopa točno tako device so res zelo pikolovske to meni ni všeč res pa je da so device, ki jih jaz poznam zelo inteligentne.

Pač jz se z devicami ne razumem nekdo drug pa se v tem ne vidim nič slabega.

Za nekatere osebke je za to že zdavnaj prepozno 😉

Marko, me veseli, da spodbujaš komunikacijo, toda nima smisla čvekati z ljudmi, ki niso zmožni prebrati/sprejeti tujega mnenja in vse kar je drugačno od njihovih verovanj meji že na konflikt. Torej, da se mi očita prepirljivost, konfliktnost je pogojno upravičeno 😉

Vseeeno pa dopuščam možnost, da nam antilopa le želi ponazoriti, kako se levi radi “petelinijo” za prazen nič :))) uf, kakšna veličina :P[/quote]

Kalipso nobene potrebe ni, da napadaš antilopo pač ona ti je določene stvari pojasnila za kar je kot vidiš usposobljena. Nihče se ne petelini in ta tema nikakor ni namenjena žaljenju.

Tale levček je pa kavalirček. :))

ane antilopa ; ))

Kaj misliš, da je Calypso po horoskopu? 🙂

Uf antilopa težko rečt po moje kej prepirljivga haha.

Kako je blo kej danes v službi? : )))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close