vprašajte za astrološka ujemanja
Antilopa seveda izkušnje prinesejo svoje : )
U glavnem mene si odlično ocenila izkušnje so pa potem prinesle marsikatero spremembo ampka v osnovi sem tak.
Najbol mi grejo na živce device matr to sam neki cincajo pa komplicirajo pa… hehe : ))))[/quote]
Ženske ali moški? Moški device so težki analitiki in komplikatorji. :)) Če bi ga v trgovino poslal po kg kruha, bi obšel Spar, Mercator, Tuš, Hofer, na koncu pa bi bil zmeden, ker se ne bi znal odločiti, ali je bolj pomembna cena ali kvaliteta. Pri tem bi porabil več bencina kot bi privarčeval pri tem kilogramu kruha. :)[/quote]
Ja antilopa to sem mislil vse zanalizirajo u nulo potem pa ne vejo več ne kaj.
Najbolj mi gredo pa na živce ker skoz neki kritizirajo in ne razumejo levje veličine haha 😀
Seba111, nenavadno se mi zdi, da imaš luno v devici in hkrati trdiš, da ti gredo na živce. Po mojih izkušnjah se npr nekdo, ki ima sonce v znjamenju žnj in nekdo drug luno v istem znamenj žnj, ti sve osebi kar precej ujameta (beri – ujel bi se z žensko, ki je devica).
Levja veličina? Kaj je to? Spet nek podaljšek za pohojen ego?
Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.
Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.[/quote]
Antilopa, moja virtualna prijateljica – kaj si tako kolerično odpisala – si morda lev??
Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))
Ja, ti si verjetno analizirala vse ljudi, saj si jih spraševala v katerem znamenju imajo luno, da veš koliko se ujamejo. Ta tvoja trditev ne drži. Dejstvo, v katerem znamenju imaš luno, kaže na tvoje čustvovanje in ne na ujemanje z devicami, kozorogi, biki ipd. Razen nekaterih redkih izjem levi niso kompatibilni z devicami. Levi gledajo na stvari generalno, medtem ko so device pogosto pikolovske. Zapičijo se v stvari, ki ostalim sploh niso zanimive. Levi se hitro razburijo in tudi pozabijo, device kuhajo zamero dlje časa (primer device – Janša). Zanima te, kaj pomeni “veličina” leva. To preprosto pomeni, da se levi ne ukvarjajo z drobnarijami, ker so jim večje stvari pomembnejše. Je pa res, da so device ženske in moški pogosto zelo čedni.[/quote]
Antilopa, moja virtualna prijateljica – kaj si tako kolerično odpisala – si morda lev??
Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))[/quote]
Calypso, ti si ena zelo prepirljiva ženska. Mi levi se s takimi ne ukvarjamo, niste nam zanimivi. Ne zanima me, kje imaš ti luno. Preskoči pogovor z mano in Misonkko.
Ni bilo to ravno, da bi koga spraševala, to sem ugotovila tekom časa, druženja, poznavanja. Ne bi vedela, koliko so dejansko moški in ženske device čedni – sploh nima veze. Pravzaprav me ni zanimalo, kaj pomeni levja veličina – to je bil posmeh – vsako znamenje ima veličino na svoj način. Luna govori o čustvovanju? Hm…o tem bi se dalo razpravljati, imam luno v strelcu, se pravi lahko filozofiravi v nedogled :))))[/quote]
Calypso, ti si ena zelo prepirljiva ženska. Mi levi se s takimi ne ukvarjamo, niste nam zanimivi. Ne zanima me, kje imaš ti luno. Preskoči pogovor z mano in Misonkko.[/quote]
Ne vem, kje zaznavaš prepirljivost v tem sporočilu. 🙂
Zakaj včerajšnje, če pa je zdaj prišlo do težav? 🙂 Ali pa so prišle z zamikom? 😉
Saj nikogar nihče ni klical, pa smo vseeno vsi tu. :)) Ne bit preveč zlobni, škodi lepoti. 😉
Za nekatere osebke je za to že zdavnaj prepozno 😉
Marko, me veseli, da spodbujaš komunikacijo, toda nima smisla čvekati z ljudmi, ki niso zmožni prebrati/sprejeti tujega mnenja in vse kar je drugačno od njihovih verovanj meji že na konflikt. Torej, da se mi očita prepirljivost, konfliktnost je pogojno upravičeno 😉
Vseeeno pa dopuščam možnost, da nam antilopa le želi ponazoriti, kako se levi radi “petelinijo” za prazen nič :))) uf, kakšna veličina 😛
Res je antilopa točno tako device so res zelo pikolovske to meni ni všeč res pa je da so device, ki jih jaz poznam zelo inteligentne.
Pač jz se z devicami ne razumem nekdo drug pa se v tem ne vidim nič slabega.
Za nekatere osebke je za to že zdavnaj prepozno 😉
Marko, me veseli, da spodbujaš komunikacijo, toda nima smisla čvekati z ljudmi, ki niso zmožni prebrati/sprejeti tujega mnenja in vse kar je drugačno od njihovih verovanj meji že na konflikt. Torej, da se mi očita prepirljivost, konfliktnost je pogojno upravičeno 😉
Vseeeno pa dopuščam možnost, da nam antilopa le želi ponazoriti, kako se levi radi “petelinijo” za prazen nič :))) uf, kakšna veličina :P[/quote]
Kalipso nobene potrebe ni, da napadaš antilopo pač ona ti je določene stvari pojasnila za kar je kot vidiš usposobljena. Nihče se ne petelini in ta tema nikakor ni namenjena žaljenju.
Forum je zaprt za komentiranje.