Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek vprašajte za astrološka ujemanja

vprašajte za astrološka ujemanja

Seba a veš kaj ugotavljam? Da so tile planeti v veliki meri retrogradni kar po vrsti,madonca kdaj bo pa kaj toplega prišlo nad nas..?))) Evo Merkur bo tečnaril menda do 26.7..Antilopca se motim?

hahaha pa idi se solit no:))))

Prepirala ? S kom oz zaradi česa? Zato ker mi drugi svetujejo kakšna naj bom? Ne, to ni vredno prepira, upoštevanja pa tudi ne.[/quote]

Calypso – Misonkka, Margot in jaz te ne želimo spremeniti. Če bi bila v tipični ženski družbi, bi že kvakala po naše, tako pa ti ni treba. Ni ti treba brati Lady, Hople, gledati POP IN, te bomo ravno tako sprejele v našo družbo. :))[/quote]

Seba111 je napisal, kakšna naj bom, po kom se naj zgledujem – takih bedarij ne pobiram gor od nikogar.

Antilopa, če povem kje mam sonce ascendent in luno boš ti moj karakter ocenila? : )

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Antilopca že računa:)))…..

Bom, samo bodi iskren. 🙂

Seba a veš kaj ugotavljam? Da so tile planeti v veliki meri retrogradni kar po vrsti,madonca kdaj bo pa kaj toplega prišlo nad nas..?))) Evo Merkur bo tečnaril menda do 26.7..Antilopca se motim?[/quote]

Glej, do mojega rojstnega dneva se morajo vsi postaviti v vrsto in se gibati tako kot jaz ukažem! :)))

Prav.

Bom, samo bodi iskren. :)[/quote]

Evo sonce lev ascendent rak luna devica da slišim : )

Seba a veš kaj ugotavljam? Da so tile planeti v veliki meri retrogradni kar po vrsti,madonca kdaj bo pa kaj toplega prišlo nad nas..?))) Evo Merkur bo tečnaril menda do 26.7..Antilopca se motim?[/quote]

Glej, do mojega rojstnega dneva se morajo vsi postaviti v vrsto in se gibati tako kot jaz ukažem! :)))[/quote]

Haha antilopa ta je pa dobra : ))))

Misonka ne spremljam toliko gibanja planetov se bolj ljubiteljsko ukvarjam s tem : )

Pracijo pa da za vsakega pride čas : )

Bom, samo bodi iskren. :)[/quote]

Evo sonce lev ascendent rak luna devica da slišim : )[/quote]

Zanimiva kombinacija, seba. Glede na to, da imaš raka v ascendentu, bi ti mnogi pripisali občutljivost, ampak ti imaš oklep, si trdoživ. Predvsem pa znaš ljudem zlesti pod kožo, predvsem ženskam. Tem se zdiš dober sogovornik, da ti jamrajo o svojih problemih. Navezan si na družino in imaš zelo rad otroke, na nek način si tudi otrok po duši in boš tak ostal za vedno. Luna v devici – si zelo zahteven pri izbiri boljše polovice, prav tako želiš imeti svoja čustva pod nadzorom. Kadar ti ženska postane resnično všeč, začneš preveč analizirati in komplicirati, namesto da bi se prepustil toku in bil bolj spontan. Sicer ne vem, koliko si umetniško nadarjen, ampak taka kombinacija bi lahko dala dobrega igralca, pevca, slikarja, pesnika….

Antilopa odlično si tole ocenila vse je res zato jz verjamem v astrologijo in zato mi je tako zanimiva 🙂

Se že dolgo ukvarjaš z astrologijo? : )

Uf, antilopa ti pa obvladaš 🙂 Ali je to le ljubiteljsko, amatersko ali se celo s tem preživljaš? Odkar ni več MM med nami, bi lahko zapolnila to manjkajočo vrzel 😉

Dobro, ni priporočljivo v karkoli slepo verjeti. :)) So pa neke splošne značilnosti. Pri astrologiji je problem v tem, ker se ni več razvijala na konkretnih primerih, ampak so neki tradicionalni opisi znamenj in ujemanj. Ukvarjam se samo ljubiteljsko oziroma tako malo za hec. Vem pa, katerim znamenjem se moram v življenju izogniti. Tebi verjetno ne ustrezajo zračna znamenja, ker se ti njihova čustva zdijo površna in nestalna.

Katerim znamenjem in zakaj se jim moraš izogibati? Morda s to odločitvijo kaj zamujaš 😛

v kakšnih varacijah in s čim vplivam na ozvezdje, da sem zadovoljen s svojim življenjem, celo srečen v svojem lajfu …. in nameravam to obdržati ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Antilopa tkole je.Tja kamor si me prej poslala v pogled ob rojstnem datumu,imam omenjeno tehtnico..Sicer pa kozika s škorpiončkom:)) Kaj vidiš? hvala:))))))))))))))

Dobro, ni priporočljivo v karkoli slepo verjeti. :)) So pa neke splošne značilnosti. Pri astrologiji je problem v tem, ker se ni več razvijala na konkretnih primerih, ampak so neki tradicionalni opisi znamenj in ujemanj. Ukvarjam se samo ljubiteljsko oziroma tako malo za hec. Vem pa, katerim znamenjem se moram v življenju izogniti. Tebi verjetno ne ustrezajo zračna znamenja, ker se ti njihova čustva zdijo površna in nestalna.[/quote]

Antilopa seveda izkušnje prinesejo svoje : )

U glavnem mene si odlično ocenila izkušnje so pa potem prinesle marsikatero spremembo ampka v osnovi sem tak.

Najbol mi grejo na živce device matr to sam neki cincajo pa komplicirajo pa… hehe : ))))

Katerim znamenjem in zakaj se jim moraš izogibati? Morda s to odločitvijo kaj zamujaš :P[/quote]

Zelo redki primeri so, gre za življenjske izkušnje. :)))

Oprosti Seba,tebe pozabila vprašati za enako razlago:)) Tema je le tvoja.Sva ti jo čisto sesuli:((

Katerim znamenjem in zakaj se jim moraš izogibati? Morda s to odločitvijo kaj zamujaš :P[/quote]

Zelo redki primeri so, gre za življenjske izkušnje. :)))[/quote]

To ni noben odgovor – vsi imamo življenjske izkušnje. Mene pa zanima, katerim znamenjem se izogibaš in zakaj?

Dobro, ni priporočljivo v karkoli slepo verjeti. :)) So pa neke splošne značilnosti. Pri astrologiji je problem v tem, ker se ni več razvijala na konkretnih primerih, ampak so neki tradicionalni opisi znamenj in ujemanj. Ukvarjam se samo ljubiteljsko oziroma tako malo za hec. Vem pa, katerim znamenjem se moram v življenju izogniti. Tebi verjetno ne ustrezajo zračna znamenja, ker se ti njihova čustva zdijo površna in nestalna.[/quote]

Antilopa seveda izkušnje prinesejo svoje : )

U glavnem mene si odlično ocenila izkušnje so pa potem prinesle marsikatero spremembo ampka v osnovi sem tak.

Najbol mi grejo na živce device matr to sam neki cincajo pa komplicirajo pa… hehe : ))))[/quote]

Ženske ali moški? Moški device so težki analitiki in komplikatorji. :)) Če bi ga v trgovino poslal po kg kruha, bi obšel Spar, Mercator, Tuš, Hofer, na koncu pa bi bil zmeden, ker se ne bi znal odločiti, ali je bolj pomembna cena ali kvaliteta. Pri tem bi porabil več bencina kot bi privarčeval pri tem kilogramu kruha. 🙂

Misonkka, tebi se posvetim jutri, grem ajat. 🙂 Če pozabim, me spomni.

hahahahaha Antilopa tebi se je za nasmejat jaoo:))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close