Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek vpoklicani na delovno mesto z dela od doma

vpoklicani na delovno mesto z dela od doma

Zanima me, ali so vas vaše firme že razrešile dela od doma (seveda, kjer je bilo to možno in kjer ste delali od doma), ne posameznike ampak vse zaposlene z nekim sklepom in  kaj so navedli kot razlog, glede na to, da je epidemija še razglašena.

Pri nas bo to v kratkem. En teden od doma, en teden v službi. Je pa pri nas tudi sicer možnost dela od doma.

jap…postopoma na polovično prisotnost, sedaj smo že na 3/4 …skrajni čas, pravim jaz, da se vrnemo v stare tirnice.

So nam poslali anketo kaj želimo. Mi ne gremo nazaj v pisarne. Firma je velike pisarne vrnila lastniku in preselila sedež firme v 30m2 najeto pisarno, kjer imamo vso infrastrukturo. Za naša srečanja najamejo veliko sejno sobo, kjer se dobimo 1x mesečno za uro dve. So nam pa zvišali plače?????? na račun prihrankov iz najema prostora. Privat sektor.

Privat sektor je večinoma res uskladil svoje želje in želje in možnosti delavcev, javni sektor pa mislim, da je že dal ukaz, da se vsi vrnejo, tudi tisti, ki ne delajo s strankami.

Niso in dvomim da bodo kmalu. Promet imamo višji kot prejšna leta (IT sektor), privarčujejo ogromno ker nismo v pisarni…dobiček je najvišji v zadnjih letih. Pomoje bomo kar še nekaj časa doma 🙂

Še naprej spodbujajo delo od doma, če je to le mogoče – zaradi fizičnega podpisovanja in pošiljanja tiskanih dokumentov moramo dvakrat ali trikrat na teden vseeno v pisarno. Vsaj dokler velja epidemija, naj bi čim več delali od doma. Po mojem bo enako tudi potem. Delo mora biti opravljeno, ne moreš se nič švercat, če delaš od doma.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close