Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Vpitje otrok v kampih

Vpitje otrok v kampih

že več kot 20 let….po celi Evropi…vključno z Italijo, Grčijo, Španijo, Turčijo itd……….in bolj brezobzirni do okolice kot slovenski kampisti, so le še Angleži….žal
Vse je v redu, dokler letuje le ena družina/par…..takoj, ko se začne družiti več “sonarodnjakov” se obnašanje spremeni iz “sem turist v drugi državi” v ” jaz sem na dopustu, za ostale me pa briga”..;)…in otroci so običajno res še najmanj moteči

Ušesni čepi?

Ne razumem vas, ki se čez vse pritožujete, danes otroci, jutri veseljaki, potem psi in celulit v kopalkah…a razumete, da je folk na dopustu? Tisti, ki iščete mir in samoto v naravi, imate boljše opcije, kot kamp – npr. kaj takega https://www.adriatic.hr/sl/zasebna-namestitev/hrvaska/robinzonski-turizem
[/quote]

Kljub temu, da so ljudje na dopustu, ne pomeni, da je dovoljeno vse. Verjetno so moteči isti ljudje, ki že doma terorizirajo okolico, ker imajo svoje “pravice”. Dolžnosti, da niso moteči za druge, pa (očitno) ne. Tudi, če gre za dopust, ne vem zakaj bi moral kdo tolerirat razgrajanje pijancev pozno v noč? če se ga hočjo napit, naj si rezervirajo oni nek robinzonski turizem, pa naj tam razgrajajo kolikor hočejo. Če smo na dopustu, nam pač ni treba tolerirat sosedovih malčkov, ki cel dan razgrajajo in iščejo poznost staršev, ki svoje riti ne dvignejo, da bi se ukvarjali s svojimi otroci. me ne zanima, če so na dopustu, imajo nalogo, da poskrbijo za svoje otroke, ne pa da vsi okoli trpimo v tem “dopustniškem” vzdušju (zaradi njihove lenobe).

Kljub temu, da so ljudje na dopustu, ne pomeni, da je dovoljeno vse. Verjetno so moteči isti ljudje, ki že doma terorizirajo okolico, ker imajo svoje “pravice”. Dolžnosti, da niso moteči za druge, pa (očitno) ne. Tudi, če gre za dopust, ne vem zakaj bi moral kdo tolerirat razgrajanje pijancev pozno v noč? če se ga hočjo napit, naj si rezervirajo oni nek robinzonski turizem, pa naj tam razgrajajo kolikor hočejo. Če smo na dopustu, nam pač ni treba tolerirat sosedovih malčkov, ki cel dan razgrajajo in iščejo poznost staršev, ki svoje riti ne dvignejo, da bi se ukvarjali s svojimi otroci. me ne zanima, če so na dopustu, imajo nalogo, da poskrbijo za svoje otroke, ne pa da vsi okoli trpimo v tem “dopustniškem” vzdušju (zaradi njihove lenobe).
[/quote]

Ne oporekam tvojim ugotovitvam, ampak kot napisala, morda kam, kjer bo vse umerjeno po tvojem ustroju in niti milimeter drugače, ali preprosto ostati doma?

Ne oporekam tvojim ugotovitvam, ampak kot napisala, morda kam, kjer bo vse umerjeno po tvojem ustroju in niti milimeter drugače, ali preprosto ostati doma?
[/quote]

Normalno razposajenost otrok vsak razume, tudi občasno glasnejšo debato, ki ne traja glih ure pred tvojim nosom. Do popivanja in razgranja pijancev nimam nobene tolerance. Tudi ne do nočnega razgrajanja, ko je zapovedana tišina. kot so pisali eni zgoraj, bi v takem primeru mirno zahtevala mir od pristojnih v kampu, hotelu, kjerkoliže.
Da bi bila pa doma zaradi tega, ker ne toleriram pišmeuhovskega obnašanja nekaterih (vedno enih in istih) ljudi, mi pa na kraj pameti ne pade.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close