Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Vožnja brez vinjete

Vožnja brez vinjete

Pozdravljeni, mož je pozabil, da še nima nove vinjete in se peljal po avtocesti v obe smeri, sicer krajšo razdaljo, cca 10 km. Ali je možno kakorkoli znižati kazen?

A nis vedo a?

Ja jebi ga… Ves kako je nepoznavanje prava skoduje… Ti nic ne koristi to moje… Sam sol na rano. Vsaka sola nekaj stane…

Z polovicko mogoce…

Kakšna je kazen?

Ne kompliciraj, majhna verjetnost da so ga posnele kamere.

300 €, mogoče 600, če bodo šteli v obe smeri. Odvisno kje so nadzorne točke.

Kupiš vinjeto? 😉 Plačaš takoj ko dobiš obvestilo, mislim, da je 1/2 zneska takrat.

150 polovička.

Vozi brez prednje tablice.

Mene so 2 krat ustavili in mi dali samo opozorilo naj dam gor ko pridem domov. Sem pac rekel,da nisem vedel da je ni. Tudi kazen bi bila veliko manjsa od Darsaove.”Radar” na AC pa ti nic ne more,ker ne ve kdo si.

Če se je peljal skozi kontrolni “most”, potem bo definitivno kazen 300/150 eur. Do konca januarja so imeli še klasično kontrolo DARS nadzorniki, od 01.02. dalje pa je elektronska.

Odgovor na objavo uporabnika
Lizz, 22.02.2022 ob 10:53

Pozdravljeni, mož je pozabil, da še nima nove vinjete in se peljal po avtocesti v obe smeri, sicer krajšo razdaljo, cca 10 km. Ali je možno kakorkoli znižati kazen?

A kar pozabil je ? to je kot bi rekel, da je pozabil namontirat gume in se je odpeljal brez ??

Meni se je že zgodilo,da sem vinjeto resnično pozabil kupit. Sem imel težko bolana starša doma v hiši, se peljal po avtocesti po zdravila in se v trenutku spomnil,da sem ga polomil. Je šlo srečno skozi. Se zgodi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close