Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem voznisko dovoljenje-podaljšanje

voznisko dovoljenje-podaljšanje

Zanima me koliko časa pred iztekom vozniškega dovoljenja grem lahko delat novo? Ali ga je potrebno it delat ravno na roško?

Ne razumem, zakaj bi šla po novo vozniško na Roško. Menda ne greš še enkrat delat izpita ali pač? Nova vozniška dovoljenja, potem ko je stara poteklo, v Ljubljani izdajajo na upravni enoti na Tobačni ulici.

aha ok, hvala nism vedla. kok časa prej pa lahko greš?

še enkrat delat vozniško, ko poteče

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

V Lj. greš lahko vozniško podaljšati tudi na Roško ali v Tobačno. Lahko se oglasiš prej- meni za en teden prej niso nič komplicirani. Stane cca. 15€ ali 17€ in ene dve sliki prineseš.

In ta mona se bo vozila po cestah še do svojega 83-tega leta??

TAMPIRANA BOMBA!

Lahko prideš pred pretekom zamenjat vozniško (tudi sama sem eno leto pred pretekom zamenjala rožnat kartonček s kartico). In ni krajevne pristojnosti, lahko greš na katerokoli upravno enoto po Sloveniji. Slika pa je dovolj samo ena.

To so pa zelo uporabne informacije. Hvala. A to velja tudi za prijavo stalnega bivališča?

Za vozniško je bilo včasih potrebno opraviti tudi zdravniški pregled. Pozanimaj se, kako je zdaj.

Lp.Trenutno prebolevam virozo yato nemorem pravočasno na pregled.Datum za ponovni pregied sem dobila po mojem rojstnem dnevu.Ali bom dovoljenje kljub temu lahko podaljšala.Hvala za odgovor.

New Report

Close