Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › vozniško dovoljenje

vozniško dovoljenje

star 71, sedanje(staro a še veljavno) velja do 80. leta starosti. Če grem po novo vozniško, ali rabim zdravniško spričevalo? Kdo imel taki primer? Hvala.

Ne potrebujete do 80. leta.

ne rabiš.

pohiti z zamenjavo, morda bodo čez dobra dva meseca poskrbeli za večje prihodke.

Odgovor na objavo uporabnika
80 let, 18.02.2022 ob 13:28

Ne potrebujete do 80. leta.

hvala, je to kje napisano, ….

kolkpa, 18.02.2022 ob 16:47

hvala, je to kje napisano, ….

je!

hhm, 18.02.2022 ob 17:04

je!

hvala, hahhahah, lp.

Ne ne potrebujete do 80 leta. Rabite 1 sliko novejšo, 20 evrov in naročiti se morate na upravno enoto za čakati je približno 9 delovnih dni (Domžale).

Ko pa boste dopolnili 80 leta pa boste to morali opraviti in sicer lahko 1 mesec pred potekom. Obsega pa zdravniški pregled in pregled pri psihologu. Moj oče opravil letos, stalo ga je 120 evrov plus 20 na upravni enoti.

Zasedena, 18.02.2022 ob 17:13

Ne ne potrebujete do 80 leta. Rabite 1 sliko novejšo, 20 evrov in naročiti se morate na upravno enoto za čakati je približno 9 delovnih dni (Domžale).

Ko pa boste dopolnili 80 leta pa boste to morali opraviti in sicer lahko 1 mesec pred potekom. Obsega pa zdravniški pregled in pregled pri psihologu. Moj oče opravil letos, stalo ga je 120 evrov plus 20 na upravni enoti.

Do zdravnika, psihologa, fotografa, ki zastonj slika, upravne enote ima tri sto metrov, tako da vse opravi peš in ga vožnja ter parkiranje ne stane nič.

To sploh nisem računala. Res pa je da je moj oče uporabil lansko sliko, ko se je slikal za osebno izkaznico. Pa še nekaj moj oče ni imel drugih pregledov, če pa zdravnik še kaj poleg tega zahteva pa še ta strošek ponavadi pri 80 letnikih očala, ki pa res niso poceni. Moj oče ima srečo.

Hvala……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close