Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek VOZNIŠKI PREKRŠEK

VOZNIŠKI PREKRŠEK

V lanskem poletju se mi je zgodilo, da so me policisti ustavili in zahtevali kontrolo alkohola. Ker se mi je mudilo, nisem hotela pihati in sem tako zaradi prekrška ostala brez izpita. Stara sem 37 let.

Potem so me sosedje ovadili, ko sem enkrat peljala avto do bližnjega smetišča in tako se je ta prekršek ponovil, za kar me sodišče bremeni z denarno globo in na upravni enoti mi ne dajo izpita.

Nihče mi ni prav razložil do kdaj bom brez izpita. Ali za vedno ?

upam.

Odgovor na objavo uporabnika
ZA VEDNO BREZ, 18.07.2021 ob 13:34

V lanskem poletju se mi je zgodilo, da so me policisti ustavili in zahtevali kontrolo alkohola. Ker se mi je mudilo, nisem hotela pihati in sem tako zaradi prekrška ostala brez izpita. Stara sem 37 let.

Potem so me sosedje ovadili, ko sem enkrat peljala avto do bližnjega smetišča in tako se je ta prekršek ponovil, za kar me sodišče bremeni z denarno globo in na upravni enoti mi ne dajo izpita.

Nihče mi ni prav razložil do kdaj bom brez izpita. Ali za vedno ?

ti mora pisat ukrep v Sodbi v imenu ljudstva :). Sodišče – sklep….

Drugače pa – boš hodila na rehab: ure varne vožnje nekaj časa po programu, skupaj z alkoholiki in odvisniki, oddelala program – traja a+kak mesec ali dva, potem pa dobila vozniško nazaj. Kazenske pike se pa ščasoma potem zbrišejo.

fakin žleht slovenceljski sosedje, 18.07.2021 ob 14:43

ti mora pisat ukrep v Sodbi v imenu ljudstva :). Sodišče – sklep….

Drugače pa – boš hodila na rehab: ure varne vožnje nekaj časa po programu, skupaj z alkoholiki in odvisniki, oddelala program – traja a+kak mesec ali dva, potem pa dobila vozniško nazaj. Kazenske pike se pa ščasoma potem zbrišejo.

Vse to sem naredila a po vsem tem mi na upravni enoti ne dajo vozniškega in mi rečejo, da naj vprašam na sodišču, na sodišču naj vprašam na upravni enoti.

Čas beži eno leto sem brez vsega in posredno tudi brez zaslužka.

Pijanci niti peš ne bi smeli hodit po cesti.

Da se ti je še tako mudilo bi morala pihat. Saj ne vzame več kot minuto ali dve. Bolje tako, kot pa se kregat in nesodelovati s policajem.

nesrečna voznica, 18.07.2021 ob 15:10

Vse to sem naredila a po vsem tem mi na upravni enoti ne dajo vozniškega in mi rečejo, da naj vprašam na sodišču, na sodišču naj vprašam na upravni enoti.

Čas beži eno leto sem brez vsega in posredno tudi brez zaslužka.

V enem letu nisi uspela izvedet, kdaj dobiš izpit? Mudi se ti pa res ne …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close