Vozniški ispit v Celju.
Zanima me ali je redna praksa v Celju da padeš z avtomobilom pri ispitnji vožnji zaradi nedinamične vožnje,če pelješ 47km namesto 50km, pa me zanima mnenje je to ali je bistvo da prideš velikokrat in pustiš denar tam?Mogoče še to v MB je predpis vse 4smerokaze, če greš vzvratno ali obračaš v ulico, medtem ko v Celju pa smerokaz če greš vzratno ga prižgeš v katero smer zaviješ.
Pozdravljeni, prakse na izpitnih vožnjah na I.C. Celje ne poznam. Vsekakor pa je za padec bila storjeno še kaj drugega kot samo navedeno. Bistvo je, da pokažate varno in udobno vožnjo z predvidevanjem situacij in varnim upravljenjem vozila. Če ste padli na izpitni vožnji to nima veze z denarjem. Država pač je zaračunavala in zaračunava upravno takso za storitev opravljanja izpitne vožnje. Enako kot za izdajodokumentov ali kaj drugega. Glede vožnje vzvratno naj bilo tako, da vedno, ko vozimo vzvratno prižgemo vse štiri utripalke. Če se smernikov ne prižge je to napaka ni pa padec, bi se pa morali prižgati ne glede na to ali opravljate vožnjo v Celju ali kje drugje. In smatram tudi, da ocenjevalci znajo oceniti celotno izpitno vožnjo za uspešno opravlejno ali pa ne glede na celoten potek vožnje. Lp
Jaz bi prijavila oba izpitnika in inštruktorja, ker je izpitnik vzel od inštruktorja denar, ker je želel inštruktor obdržati molzno kravo.
1. Ko vozimo nazaj v ulico (pazimo, da slučajno ne vozimo s stranske v glavno ulico) imamo prižgane vse 4 smernike.
2. Ko zavijamo imamo prižgana tista dva smernika v katero stran zavijamo.
3. 47 km na uro nikakor ni razlog za padec.
4. Vse to je razlog, da zamenjamo avtošolo.
Forum je zaprt za komentiranje.