Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice vozni red slovenskih vlakov

vozni red slovenskih vlakov

naj bo to naslednja delovna naloga ekipe travel.over.net
pa ne tako kot na straneh slovesnkih železnic.kjer daš poizvedbo , dobiš pa eno povezavo ali pa še te ne.tako kot je na voznem redu po železniških postajah.dobro načrtovanje odhodov in prihodov vlakov omogoči veliko manj tekanja!

Oprosti Lord,…. sam na straneh slo železnic je pa čisto dober vozni red!!! Tudi za tujino!!
Vse najdeš, pregledno in učinkovito!!!!

Zakaj pa ne bi na forumu naredil še iskalnik za vse letalske polete?????? Pa za ladje na vseh oceanih???

A

http://www.bahn.de 🙂 tukej mas za celo Evropo menda 🙂

Meni pa vsakič znova začudi vozni red vlakov….v Italiji sem se navadila na enodnevne ali dvodnevne izlete z vlakom in je prav super. Slovenske železnice pa imajo za ogromno povezav en sam vlak in še ta vozi samo popoldan. Kam naj se pa odpravim popoldan????
Tako nadaljujem z ogledom Italije pa čeprav Slovenije ne poznam ravno najbolje.

Katere povezave imaš to v mislih?
A

Koper-Ptuj….odhod iz Kopra 14:55 je samo en primer.

Iskala sem nato različne vlake proti prekmurju ampak vedno ista pesem.

Jaz sem večinoma iskal povezave za vlake na bolj rednih linijah, tko da za kakšne ostale res nimam argumentov…. Večinoma sem iskal CE-MB, CE-LJ, CE-KP, LJ-Jesenice in za te sem našel jutranje povezave…. ostalo pa res ne vem…
A

Vseeno hvala:-)

rešitev za hrvaško / da se izognemo ilirski bistrici /

divača – umag , iz umaga pa ni noben problem z avtobusom v opatijo , nazaj pa nekaj pre eno vlak opatija – pivka

tečem pogledat na stran slovenskih železnic

nič ne bo – samo v sezoni !

Kaj pa z vlakom do Ancone, od tam s trajektom v Zadar, z avtobusom do Reke in z lokalnim busom do Opatije?

In to za en dan 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close