Volvo c30
Pozdravljeni, ljubitelji avtomobilov, zagledala sem se v Volvo C30. Za novega še ni denarja, me pa zanima, koliko stanejo redni servisi in kako je z večjimi servisi. Skratka, avto želim zvoziti do konca (jih ne menjam na par let) in želim vedeti, koliko me bo stalo vzdrževanje. Kakšni namigi, izkušnje??? Najlepša hvala!!! Če pa mi ga ne priporočate, bom tudi zelo vesela kakšnega argumenta, zakaj ne.
Precej časa je že minilo odkar sem vozil C30 z dizelskim motorjem. Zapomnil sem si ga po varčnosti in pogojni uporabnosti. Če se zavedaš, da ima le tri vrata in je veliko pogojeno obliki je kar uporaben. V tem avtomobilu sem peljal nekaj čez 2.000 izvodov revij, torej je uporaben 🙂
En izmed najboljših dizajnerskih avtov v svojem rangu. Mislim pa da obstajajo le dvovratni modeli, tako da že težko kupiš zmahanega…take avtomobile kupujejo ljudje, ki kupujejo BMW1, Mini, itd…se pravi pederčki in direktorjeve ljubice…
Obstaja samo trivratna različica. Veliko je bilo govora o petvratni, ki naj bi prišla letos v prodajo skupaj s celotno prenovo modela, a so te govorice potihnile.