Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Volk je Volk

Volk je Volk

Gledate nadaljevanko “Volk je Volk” ob torkih na SloTv?

Do konca sta še dva dela.

Kaj mislite, kaj je res in kaj ni??

Odgovor na objavo uporabnika
nadaljevanka, 15.11.2021 ob 10:31

Gledate nadaljevanko “Volk je Volk” ob torkih na SloTv?

Do konca sta še dva dela.

Kaj mislite, kaj je res in kaj ni??

Sej je blo zlo ocitno v zadnjem delu kdo je problem. Razen, ce bo se en preobrat…

Fotr je kriv!

dejto no mir. kakor jaz razumem nadaljevanko si punca želi pravega moškega. ni ji všeč, da ga mati že ima. to je jedro problema.

Čist brezveze

Izkazalo se jev prejšnem delu, da punca glede očima ni lagala in da res pretepa njeno mamo.

Je pa res, da se mi zdi, da producenti tudi niso vedeli ,kaj bi s to zgodbo, pa imam rada drugače skandinavske serije.

Sprva je kazalo, da je dekle lažnivka ,sedaj pa ne.

kaj zijaš, 15.11.2021 ob 21:41

Izkazalo se jev prejšnem delu, da punca glede očima ni lagala in da res pretepa njeno mamo.

Je pa res, da se mi zdi, da producenti tudi niso vedeli ,kaj bi s to zgodbo, pa imam rada drugače skandinavske serije.

Sprva je kazalo, da je dekle lažnivka ,sedaj pa ne.

Punca je lagala! Nikoli ni rekla da tip pretepa mamo, ampak da pretepa njo in brata.

Ne bi me čudilo, če bi jo v resnici pretepala mama.

Samo punco.

Fanta ne.

Sej je bilo prejšnjič jasno da je fotr nasilen do mame, da mama nima jajc it stran od njega in da hčerka ščiti bratca in želi da mama pove resnico in se losa nasilnega deca.

Hčera prepušča odločitev mami, da pove resnico, če je ne bo, bo ostala brez otrok. Pogumna, ima pa tudi sama težave, itak.

Meni je pa ta Holly prav antipatična.

Tile skandinavci so res zafrustrirani. Tudi pogovarjat se ne znajo med sabo. Kaj šele, da bi kdo otroka objel. To so čist brez srčne kulture. Samo bevskajo ojnk ojnk

skandinavski, 17.11.2021 ob 00:04

Tile skandinavci so res zafrustrirani. Tudi pogovarjat se ne znajo med sabo. Kaj šele, da bi kdo otroka objel. To so čist brez srčne kulture. Samo bevskajo ojnk ojnk

Ne vem zakaj bi bili zafrustrirani, samo drugačni so. Oni si dajo prostor, samoumevno se jim zdi, da držijo neko distanco. To, da ne vpijejo in se ne objemajo kot Balkanci, se ne pomeni, da so slabši od njih. Meni so v bistvu kot starši (ne govorim v nadaljevanki, ampak na splošno) Skandinavci zelo všeč. Mi je blizu njihov način vzgoje, ki otroka že od malih nog navaja na odgovornost, saj sam sprejema odločitve in tudi trpi morebitne posledice nepravilnih odločitev. Tam starši ne diktirajo otrokom kako morajo živeti, kaj morajo misliti in kaj čutiti, kar je sicer v navadi pri nas, se bolj pa pri južnih Evropejcih in Balkancih, ki skušajo nadzirati tudi življenja odraslih otrok. Pri nas npr starši odraslim otrokom vsiljujejo svoje mnenje in svoje rešitve, se vmešavajo v vzgojo vnukov ipd, Skandinavci pa povedo odraslim otrokom mnenje le, če jih vprašajo zanj, pomagajo, ko jih prosijo za pomoč.

Morda na prvi pogled izgleda, da so hladni, ampak ne bi rekla, le čustva izražajo na svoj način.

drugač, 16.11.2021 ob 11:29

Meni je pa ta Holly prav antipatična.

To je samo vloga no…

V zadnjem delu predvidevam da bo Dea spakirala in skupaj z otroki šla….

še prej jo bo najbrž nalomil…..

Kar naj jo, mi je všeč ta nadaljevanka, čeprav je glavni igralec poženščen. Mora se vedeti, kdo nosi hlače. Par šamarov babnici in smrklji, pa ne bi bilo te komedije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close